Fb Inscrie-te Newsletter
De ce sa vii la RIUF

De ce sa vii la RIUF

RIUF este locul unde vizitatorii pot sa obtina informatii reale despre studiul international, chiar de la reprezentanti ai universitatilor din strainatate. De 12 ani, targul creeaza o legatura directa intre studentii romani si mediul academic international, usurand procesul de admitere la o universitate din afara tarii. 

La targ gasesti oportunitati de studiu in Romania si in afara tarii, informatii despre sute de programe de licenta si master, burse pentru studiul international, dar si oportunitati de dezvoltare personala daca te hotarasti sa ramai in tara.

Mai mult, RIUF e locul unde poti discuta cu persoane care au fost in rolul tau - romani care acum studiaza in strainatate si vin sa-ti povesteasca despre experienta lor si cum se descurca acolo. Ii poti gasi la standurile universitatilor, iar lista institutiilor prezente la targ o vei gasi aici

Vrei sa studiezi in strainatate, dar universitatea la care vrei sa mergi nu vine la RIUF? Consilierii EDMUNDOUniversalio si EDMERICA (American Education) prezenti la eveniment te pot ajuta in procesul de aplicare pentru orice universitate din lume. Vino sa discuti cu ei la targ si sa afli cum te pot aduce mai aproape de a fi student international.

Pentru a participa la eveniment, te rugam sa te inscrii aici. Taxa de intrare pentru vizitatori este de 5 RON.

Parteneri