Învinge-ți teama de a vorbi în public

Se spune că teama de a vorbi în public depășește teama de moarte și că mulți preferă să facă orice altceva, mai puțin să vorbească în fața unei mulțimi. Să fie oare chiar așa de rău?

Totul ține de cum îți temperezi emoțiile și de cum îți canalizezi concentrarea astfel încât să transmiți mesajul corect și complet. Se spune că exercițiul este mama învățăturii, iar acest lucru e valabil și în ceea ce privește vorbitul în public. Cu cât exersezi mai mult, cu atât vei deveni mai bun, cu atât vei gestiona mai bine emoțiile și cu atât mai bine vei transmite mesajul corect, fără să fi omis bucăți importante din el.

Cum să faci să îți învingi teama de a vorbi în public?

RIUF YouForum vine în ajutorul tău și îți propune un atelier în care Alexandru Tunaru (Head of Digital Next Advertising Romania) te învață cum să ieși din zona de confort și cum să fii sigur pe tine vorbind în fața unei mulțimi de ochi iscoditori. Atelierul urmărește o parte teoretică și una practică prin intermediul cărora vei afla trucuri legate de public speaking, precum și alte aspecte importante pe care le vei putea exersa mai apoi, vorbind efectiv în fața unei mulțimi.  

 

Înscrie-te și tu la atelierul de public speaking susținut de Alexandru Tunaru și hai să îți învingi teama de a vorbi în public!