RIUF YouForum

Vrei să afli care sunt cele mai profitabile domenii în care poți lucra sau ce program de studiu ți se potrivește? Ori vrei să afli mai multe despre sistemul de învățământ din peste 10 țări? Înscrie-te la conferința RIUF YouForum și workshop-urile pe care le-am pregătit pentru tine.

Ovidiu Eftimie (Times New Roman), Laurențiu Bănescu (Zăganu), Horațiu Cuc, Emi Popescu, Adrian Popescu (Noaptea Târziu) sunt doar o parte dintre cei peste 70 de invitați cu care te poți întâlni la conferințele RIUF YouForum din București (7-8 octombrie) și Timişoara (10 octombrie), din cadrul RIUF – The Romanian International University Fair.

Iar dacă vrei să participi la RIUF Iaşi (12 octombrie 2017) am pregătit pentru tine peste 10 seminarii susținute de universitățile internaționale și instituțiile educaționale partenere pentru a afla mai multe despre și despre ce costuri și finanțări ale studiilor în străinătate există pentru studenții internaționali, proces de admitere la universități de top, cum poți deveni student în SUA.