ABC-ul medicinii. Ce înseamnă să fii medic cu adevărat

Dacă răspunsul la întrebarea „Ce vrei să te faci când vei fi mare?” este medic, iar dacă în ultimii ani de liceu ai învățat mai mult biologie și chimie pentru a te pregăti pentru admitere, atunci cu siguranță acest atelier este pentru tine. RIUF YouForum îți oferă cadrul potrivit pentru a te familiariza cu domeniul medicinii și pentru a afla mai multe despre această meserie.

 

ABC-ul medicinii. Ce înseamnă să fii medic cu adevărat este un atelier în cadrul căruia vei putea afla de la Maria Magdalena Drîngă (trainer Societatea Studențească de Chirurgie România) și  Mădălina Canache (voluntar SMURD) ce presupun cei 6 ani de studiu și ce înseamnă de fapt să fii medic.

 

Ce trebuie să știi înainte să fii student la UMF

Cele două invitate vor vorbi în cadrul atelierului despre viața de student la UMF, despre cum sunt cursurile și laboratoarele și, cel mai important, vor oferi exemple practice reale.

Dacă inima îți bate deja mai tare citind aceste rânduri, atunci vino la atelierul organizat de RIUF YouForum și descoperă secretele vieții de student la medicină!

 

Curs practic de BLS

Cursul de BLS (Basic Life Support) va fi un workshop hands-on în care vei avea ocazia să înveți cum să acționezi în fața unui accident, cum să faci față situațiilor speciale și cum să acorzi primul ajutor în cel mai eficient mod posibil.

Această experiență îți va da ocazia să simți ce înseamnă cu adevărat salvarea unei vieți, iar în cazul unor situații de urgențe, vei fi pregătit să intervii corespunzător.

 

Rezervă-ți locul aici și vino la RIUF YouForum!