Better you, better youth: Conferințele RIUF YouForum te ajută să te dezvolți!

Dezvoltarea personală este un proces continuu, de aceea conferința RIUF YouForum te aduce mai aproape de profesioniștii pe care îi urmărești. Ne dorim să contribuim la trecerea ta de la școală la studenție, prin sesiuni de discuții și ateliere utile pregătirii tale.

Conferințele RIUF YouForum vor avea loc în București, Timișoara și Iași, iar în cadrul acestora te vei putea întâlni cu peste 45 de profesioniști din domenii precum jurnalism, divertisment, marketing, antreprenoriat, cinematografie și fundraising. La ediția aceasta te vei putea inspira, între alții, de la jurnalistul Lucian Mîndruță, purtătorul de cuvânt al Președintelui României Mădălina Dobrovolschi, actorul Mihai Călin, fotojurnalistul Octav Ganea, CEO-ul Amalia Năstase și europarlamentarul Siegfried Mureșan. Curând vom anunța toți speakerii, deci stai cu ochii pe noi! 

La București, pe 23 și 24 martie, la Sala Palatului, vei putea participa la sesiuni de discuții axate pe învățarea din experiențe, gestionarea eșecului, secretele networking-ului, importanța voluntariatului și metode noi de acumulare a cunoștințelor, dar și la ateliere despre ce înseamnă și cum se scrie un CV bun în 2019, cum să știi să spui ,,nu”, cum se construiește un discurs de nota 10, ce și cum postăm pe social media, cum gestionăm banii și cum să gândim critic deși suntem expuși la volume mari de informații.

La Timișoara, pe 26 martie, la CRAFT-Centrul Regional de Afaceri vor avea loc sesiuni de discuții despre cum să te autoevaluezi și ce impact au activitățile non-formale în dezvoltarea ta, ce faci după ce intri la facultate și cum să îți înfrunți temerile. La atelierele practice înveți cum să realizezi un CV cu care să te faci remarcat, de ce voluntariatul este calea spre succes și cum să susții un discurs ca un profesionist.

La Iași, pe 28 martie, la Palas Congres Hall afli din cadrul sesiunilor de discuții cum să valorifici teoria învățată la școală în dezvoltarea carierei, cum găsești oportunități de dezvoltare într-un mediu nou, cum să setezi corect obiectivele, să anticipezi eșecurile și să treci cu brio peste experiențele negative. Atelierele practice îți vor aduce noi informații despre cum să fii convingător când vorbești în public, despre cum să postezi în social media și despre cum să scrii un CV care să îți aducă postul pentru care candidezi.

Înscrierile pentru sesiuni vor fi disponibile din 11 martie, iar ca să îți poți rezerva locul trebuie să te înscrii la RIUF, prin formularul disponibil AICI. Abia așteptăm să ne (re)vedem la RIUF YouForum!