Business de la 0 sau cum sa fii propriul tau angajat

Esti o persoana inovativa si iti place sa initiezi proiecte? Colegii te vad mai degraba un lider pentru ca ai o viziune de ansamblu si stii ca doar cu ajutorul unei echipe poti creiona cele mai semnificative lucruri? Atunci poate ca esti o persoana potrivita pentru a-ti dezvolta propria afacere de la 0. Norocul tau ca la conferinta RIUF YouForum exista un panel de discutii dedicat acestui subiect, in care poti afla de la  Mirela Bucovincean (Fondator Molecule F), Vlad Craioveanu (Fondator Impact HUB) și Cosmin Alexandru (Decan The Entrepreneurship Academy) cum e sa ai propriul business si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi in acest demers.

Vrei sa fii propriul tau angajat?

Daca visezi sa iti deschizi o cafenea sau sa revolutionezi un produs deja existent pe piata, pastreaza bine ideea si fa incet lucrurile sa se intample. Cum? Invata, experimenteaza, interactioneaza cu oameni importanti care au o experienta vasta in domeniu si…invata din nou. Chiar daca gresesti, e important sa constientiezi ceea ce a fost mai putin bun si sa cauti mereu sa te autodepasesti. Sa ai propria ta afacere nu este un lucru simplu sau usor, ci implica foarte multa munca, responsabilitate si dorinta continua de a excela. Toate aceste eforturi iti vor aduce intr-un final satisfactia ca ai facut lucrurile sa se intample si ca ai generat schimbare in jurul tau.

 

La RIUF YouForum, cei 3 invitati, antreprenori si oameni de succes, iti vor povesti cum au pornit afacerile lor si ce dificultati au intampinat in acest sens. Inscrie-te la conferinta si afla de la  Mirela Bucovincean, Vlad Craioveanu și Cosmin Alexandru ce implica o afacere si de ce este nevoie pentru a demara una.

Locurile sunt limitate, asa ca rezerva-ti locul aici.