Care sunt cele mai interesante programe de studiu pe care le vei găsi în octombrie la RIUF?

Cele peste 100 de universități care vor face cunoștință cu tine la eveniment au programe de studiu diverse, dar foarte bine ancorate în realitățile din piața muncii. Așa cum știi, dezvoltarea tehnologiei a schimbat ordinea competențelor-cheie și a domeniilor în care te poți dezvolta eficient în carieră

University College London are peste 440 de programe de studiu, iar pe lângă cele clasice de limbi străine, matematică, IT, istorie sau drept, între cele mai interesante le amintim pe următoarele: Architectural and Interdisciplinary Studies, Bioprocessing of New Medicines, Politics, Sociology and East European Studies, Environmental Geoscience și Neuroscience. În plus, datorită faptului că Marea Britanie este în topul preferințelor studenților români, la UCL vei găsi și programe de studiu precum Romanian and East European Studies. Multe din facultăți oferă și posibilitatea de a studia timp de un an într-o altă țară. 

Tot în Marea Britanie, la Imperial College London găsești și programe de aeronautică, design engineering, și earth&planetary science, iar la Brunel University London poți opta, între altele, pentru communication&media studies, creative writing, film studies, games design și social work.

În Olanda, la Rotterdam University of Applied Sciences vei găsi și programe de licență în fine art, international business și finance&accounting, iar la Hanze University of Applied Sciences poți opta și pentru studii de classical music, popular culture, inginerie și sport. Dacă îți dorești să urmezi Dreptul, atunci trebuie să știi că una dintre cele mai renumite școli în acest domeniu este facultatea din cadrul University of Groningen.

Dacă vrei să îți petreci perioada studenției în Danemarca, la University College of Northern Denmark vei putea alege și dintre programe precum Automation Engineering, Multimedia Design, Web Development, Export and Technology Management și International Sales and Marketing. În plus, la Dania Academy vei găsi programe de studiu axate pe marketing, IT, management și HORECA

Dacă ești pasionat de domeniul HORECA, una dintre opțiunile potrivite pentru tine ar putea fi Elveția. Se pune foarte mult accent pe practică, iar școlile sunt dotate cu multe spații în care studenții pot exersa. Universitățile au diverse parteneriate cu companii, așadar șansele să-ți găsești un job sunt destul de mari. La RIUF te întâlnești cu Business and Hotel Management School, Vatel Switzerland – Hotel & Tourism Business School și Swiss Hospitality Management Schools.

Hai la RIUF să vezi oferta completă și nu uita că la eveniment vor fi prezenți consilierii educaționali care te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv despre universități care nu sunt prezente ca expozanți. Un astfel de consilier va fi alături de tine pe tot parcursul procesului de aplicare și admitere, așadar îți va fi ușor să te descurci cu toate formalitățile!

Te-ai înscris la RIUF? O poți face foarte ușor și rapid, AICI! Ne vedem acolo!