Ce drum ți se potrivește? Află direct de la cei mai cool oameni pe care îi urmărești! Hai la YouForum

Ai tot auzit că mersul la conferințe este cool și te ajută să te dezvolți? Hai să vezi cum transformăm această oportunitate și o facem chiar pe bune potrivită ție! 

YouForum este prima conferință din România dedicată tinerilor și dezvoltării personale a acestora. Fiecare sesiune are teme diferite, astfel încât să poți să te dezvolți în mai multe zone. Speakeri cu experiență te vor ghida și îți vor povesti experiența lor, astfel încât poți să vezi dacă domeniile care te tentează sunt potrivite pentru tine. Te încurajăm să le pui întrebări speakerilor și să îi rogi și după sesiuni să îți mai dea sfaturi, ei vor fi bucuroși să își împartă cunoștințele cu tine. 

Vrei să afli mai multe despre ce pregătim pentru această ediție de YouForum? Îți dăm un sneak-peek al experienței aici! Citește mai multe despre subiectele de la această ediție și urmărește-ne pentru updates pe fiecare! Unde ne vedem cu tine?

It’s ok to be smart. Metode alternative de învățare

Dacă ai auzit că învățarea este dobândită doar în școală, suntem aici să îți spunem că nu este așa! Știi cât de multe stiluri alternative de învățare există? Vom afla împreună mai multe despre educația non-formală și importanța ei pentru a ne atinge visele. Dacă ai vrut să afli despre cum înveți în ritm propriu, folosindu-te de stilul tău de învățare și abilitățile personale pentru a atinge cele mai bune rezultate – acesta este momentul tău! 

O idee de milioane

O idee bună poate să îți schimbe viitorul. Dar și mai important decât o ideea de milioane este modul în care o aduci la realitate. După cum spune și citatul, „un scop fără un plan este doar o dorință.” Știm sigur că ai multe idei valoroase, așa că hai la acest panel de discuții dacă vrei să afli mai multe despre cum investești în pasiunea ta și cum o transformi în realitate!

Nu îți mai pune visele pe hold și lucrează la viitorul pe care ți-l dorești!

Social Media. Un altfel de CV?

Legenda spune că sunt doi jucători în social media – cei care își transformă pasiunea în conținut și cei care sunt pasionați de a da like-uri. Cum ar fi să experimentezi ambele tabere? Află mai multe despre cum poți folosi platformele de social media pentru a-ți promova aptitudinile și a-ți transforma pasiunea în cariera. Nu-i un secret că în secolul 21 oricine îți caută prima dată profilul online. Cum ar fi să le lași o impresie memorabilă?

Speakerii acestei sesiuni de discuții îți vor aduce tips and tricks despre cum să te folosești de tehnologie pentru a-ți clădi o super imagine în online.

Nu uita – brandingul personal îți va propulsa dezvoltarea! 

Curs de prim ajutor – Academia Europeană pentru Asistenți Medicali

Primul-ajutor este esențial în situații de criză, dar câți dintre noi am învățat acest skill? Fie că ești interesat de domeniul medical sau nu, vino la acest workshop practic pentru a dobândi o experiență cu adevărat folositoare și necesară!

Public Speaking și arta de a spune poveşti

Este dovedit științific și o simțim și noi – poveștile sunt cea mai de succes rețetă pentru o comunicare memorabilă. Fie că vorbim despre povestea noastră sau despre cele pe care brandurile ni le prezintă zilnic, un lucru este sigur: poveștile bune rămân în mintea noastră, ne sensibilizează și ne motivează. Vino să înveți cum spui o poveste cu adevărat memorabilă și toate modurile în care storytelling-ul te ajută să îți atingi obiectivele. Vrem să auzim și povestea ta!

Educație financiară

Vrei să economisești mai bine sau să îți dai seama cum îți prioritizezi wishlist-ul? Finanțele nu trebuie să fie un subiect intimidant! Dacă mereu ai vrut să stăpânești acest subiect, atelierul de educație financiară te va ajuta să începi progresul prin sfaturi practice. Hai să descoperi cum poți trăi viața la maxim și să ai mereu bani în buzunar!

Om vs. Robot. Inteligenta artificiala

Beep beep! Am recepționat mesaje din viitor, în care totul este digitalizat și la viteza luminii. Cum ne pregătim pentru aceste vremuri și care sunt tendințele de top? Cum ne va influența tehnologia cariera și viața de zi cu zi? Speakerii îți vor răspunde la toate curiozitățile și îți vor povesti mai multe despre previziunile lor pentru viitorul high tech. Ți-ai notat deja în calendarul digital că vei fi aici?

Standing before the storm. Puterea perseverenței

Am auzit cu toții că obstacolele ar trebui să ne facă mai puternici, dar nu este întocmai ușor să trecem peste perioadele grele sau să ne gândim mereu ce putem învăța din ele. Cum să ne ridicăm și să continuăm spre obiectivele noastre? Acesta este un skill pe care nu îl avem la naștere, dar care se dobândește în timp. Hai la acest atelier pentru a începe să îți schimbi perspectiva despre cum vedem eșecurile și câștigurile – noi îți aducem experții care au făcut istorie din asta.

Te așteptăm la YouForum să descoperim împreună multe domenii de viitor, experiențele speakerilor și ce arii ți se potrivesc. Tu ți-ai rezervat deja locul?