Situațiile extraordinare ne împing să facem acțiuni extraordinare! Tocmai de aceea, în martie 2020, atunci când criza provocată de pandemia COVID-19 a atins și România, RIUF – The Romanian International University Fair s-a mutat 100% în online!

După o primă ediție virtuala cu peste 7.500 de participanți, pe 29 octombrie pregătim o nouă ediție 100% online pentru siguranța ta la care poți interacționa live cu reprezentanții a peste 60 de universități și instituții educaționale.

Pe 29 octombrie, la Virtual RIUF găsești:

  • Informații despre peste 5.000 de programe de licență, masterat, doctorat sau MBA în străinătate și / sau în România, la un click distanță!
  • Detalii despre burse și procedură de aplicare în Olanda, Belgia, Austria, Germania și alte 5 țări europene.
  • Tot ce ai nevoie să știi despre învățământul în Marea Britanie post Brexit (taxe de școlarizare, burse, procedură de admitere / aplicare)
  • Sesiuni de discuții și ateliere practice pentru dezvoltarea ta personală și profesională în cadrul conferinței YouForum

De 15 ani, RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est, este locul în care peste 220.000 de elevi, studenți, profesori și părinți au ajuns față în față cu reprezentanții a peste 150 de universități din întreaga lume.