Ce găsești în martie la RIUF și nu poți afla doar din online. Înscrie-te acum!

În luna martie Romanian International University Fair (RIUF), cel mai mare târg de universități din Sud-Estul Europei, va ajunge în Capitală și în alte trei mari orașe ale țării, cu peste șapte mii de programe de studiu (la nivel licență, masterat și doctorat), de la peste 100 de universități și instituții internaționale din peste 20 de țări.

Ajungem pe:

  • 23-24 martie la București, Sala Palatului
  • 26 martie la Timișoara, CRAFT-Centrul Regional de Afaceri
  • 28 martie la Iași, Palas Congress Hall
  • 30 martie la Brașov, Hotel Kronwell

RIUF este singurul eveniment din România care te ajută să discuți direct cu reprezentanții universităților de top din lume printre care și UCL (University College London), Imperial College London, University of Bristol, University of Groningen. La eveniment vor fi prezente universități de prestigiu din Marea Britanie, Olanda, Elveția, Germania, Spania, SUA,  Arabia Saudită sau România.

Dincolo de informațiile despre programele de studiu, afli chiar de la sursele oficiale despre posibilitățile de finanțare a studiilor, oportunitățile privind bursele, condițiile din campusurile universitare și alte beneficii pe care le poți accesa ca student.

De asemenea, poți stabili contacte privind admiterea și poți intra în legătură directă cu cei care se ocupă de organizarea aplicațiilor, dar și cu actuali studenți ai facultăților de care ești interesat.

Totodată, la RIUF vor fi prezenți și consilierii educaționali care te pot ajuta gratuit să afli informații adiționale despre studiile în străinătate, inclusiv despre admiterea și ofertele universităților care nu sunt prezente fizic ca expozanți.

Consilierii educaționali sunt alături de tine și în perioada axată pe pregătirea dosarului, cu informații privind calendarul de admitere care diferă în funcție de universități și de țări, dar și cu sfaturi privind modalitățile de redactare.

Pentru că dezvoltarea personală este un proces continuu, în cadrul RIUF se organizează și conferințele RIUF YouForum unde vei afla direct de la profesioniști cum să profiți de experiențele și oportunitățile care se ivesc, cum să treci peste eșecuri, ce înseamnă un CV bun, care sunt secretele public speaking-ului, cum să fii responsabil financiar, ce rol are voluntariatul și de ce este important să știi cum și ce să postezi pe Facebook.

Stai cu ochii pe noi, vom anunța curând programul și speakerii conferințelor RIUF YouForum din martie. La edițiile anterioare, pe scena conferințelor au urcat, între alții, și Andreea Esca, Dan Negru, BRomania, Sanda Nicola, Oana Tache și Mihai Mărgineanu.

Nu uita să completezi formularul de înscriere, disponibil aici. La intrarea evenimentului vei primi un ecuson personalizat cu care vei avea acces atât în zona expozanților, cât și la conferințele RIUF YouForum.