Ce programe de studiu pentru masterat și doctorat găsești la RIUF?

Dacă ai terminat studiile la nivel licență și cauți o nouă provocare, atunci îți spunem că la RIUF-Romanian International University Fair vor veni expozanți cu numeroase oferte educaționale pentru master și doctorat.

De exemplu, reprezentanții Queen Mary University of London vor fi prezenți la București cu oferte de master și doctorat în domenii diverse. Universitatea este cunoscută pentru multiculturalitate și deschidere internațională, având peste 40% dintre studenți din afara Marii Britanii. În plus, știai că solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson, a absolvit aici?

La Queen Mary University of London poți studia la nivel master de la domenii precum business, management, finanțe, inginerie, până la lingvistică și film, fizică și astronomie. La nivel de doctorat, universitatea încurajează studenții să facă un stagiu de cercetare și networking la alte școli, finanțând călătoria cu până la 2 mii de lire.

University of Birmingham va veni atât în capitală, cât și la Cluj. Are circa 26 de mii de studenți și între cele mai interesante programe de master se numără cel de Cooperare, conflict și probleme de securitate și cel de Politică Economică Internațională. La nivel de doctorat, universitatea are cinci programe generale: Artă și Drept, Inginerie și Ștințe, Științe ale Naturii, Medicină și Medicină Dentară și Științe Sociale.

La University of Greenwich paleta de oferte pentru master și doctorat pornește de la programe de științe sociale, media și comunicare, business și educație și ajunge până la matematică, IT și drept și criminalistică. Universitatea oferă burse de până la £3.000 dacă ai o medie peste 9 la examentul de Bacalaureat. De asemenea, are active două Uniuni ale Studenților, ce organizează cluburi, societăți, baruri pentru studenți și magazine dedicate acestora. Reprezentații Greenwich vor fi prezenți atât la București, cât și la Cluj, Iași și Constanța!

Hai la târg să faci cunoștință și cu alte universități de top din străinătate, dar și din țară! Fiecare facultate este english friendly și apreciază studenții internaționali, ca parte din dezvoltarea pe termen lung a programelor de studiu. Multiculturalitatea și diversitatea conduc la o mai bună dezvoltare personală! Știi cum se spune: a mind that is stretched with new experiences never goes back to its old dimensions!