Cel mai mare targ de universitati din Sud-Estul Europei cauta voluntari. Inscrie-te si tu!

Iti place sa lucrezi in echipa si sa ajuti atunci cand este nevoie? Esti pasionat de evenimente si vrei sa afli mai multe din culisele RIUF – The Romanian International University Fair? Atunci inscrie-te ca voluntar si fa parte din organizarea celui mai important eveniment educational din Europa de Sud-Est!

RIUF este locul in care peste 22.000 de elevi, studenti, profesori si parinti vin in fiecare an pentru a afla noile oferte educationale de la cei peste 150 de reprezentanti ai universitatilor din intreaga lume. Peste 22.000 de oameni pe care tu poti sa ii indrumi si sa ii ajuti sa obtina toate informatiile de care au nevoie pentru a-si gasi programul de studiu dorit.

 

Anual, peste 300 de elevi si studenti devin voluntari RIUF si construiesc alaturi de organizatori experiente memorabile pentru vizitatorii si participantii la targ. De data asta, poti sa fii si tu unul dintre ei, completand formularul de inscriere si participand la urmatoarele etape de selectie.

 

Destul de simplu pana aici, nu e asa?

 

In doar 3 pasi simpli, poti sa devii voluntar RIUF daca:

  • Completezi formularul de inscriere cu atentie si simt de raspundere pana pe 6 februarie;
  • Participi la intalnirea din 13 februarie, unde ai ocazia sa afli mai multe detalii despre noile editii RIUF-The Romanian International University Fair si sa vezi daca te potrivesti cu echipa noastra;
  • Treci cu brio de cele doua etape si participi la un training in care cunosti echipa din spatele acestui eveniment si afli ce presupune cel mai mare targ international de universitati din Europa de Sud-Est (18 februarie).

 

Ce spui? Accepti provocarea de a face parte din experienta RIUF?