Cele mai bune programe de studiu și doze de inspirație pe toate planurile! Află toate oportunitățile pe care ți le aducem la noua ediție RIUF!

Cele mai bune programe de studiu și doze de inspirație pe toate planurile! Află toate oportunitățile pe care ți  le aducem la noua ediție RIUF!

Împlinim anul acesta 15 ani de când RIUF aduce tinerilor din România cele mai bune oportunități de studiu, din țară și din afară! 245.000 de participanți ne-au trecut pragul până acum și s-au decis care este programul de studiu perfect pentru ei. Dar tu, ai fost până acum la RIUF? Fie că ne-am întâlnit deja sau nu încă, anul acesta vrem să te surprindem și să îți aducem cele mai bune oportunități pentru viitorul tău! Ți-am stârnit curiozitatea?

Sărbătorim cu ediția #26 și ne pregătim intens pentru luna martie! Hai să citești mai multe despre surprizele pe care ți le pregătim! PS: În ce oraș ne vedem cu tine?

RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est, este locul în care elevii, studenții, profesorii și părinții sunt față în față cu reprezentanții universităților din întreaga lume. Anul acesta, peste 100 de instituții din peste 10 țări vor veni la RIUF pentru a-ți prezenta programele lor de studiu – cel mai mare număr de țări reprezentate la un eveniment educațional din România! Marea Britanie, Olanda, SUA, Franța, Germania, Israel,  Danemarca dar și România sunt câteva dintre țările care vor fi prezente la această ediție!

Ai ocazia să vorbești direct cu reprezentanții universităților și cu studenții români care i-au ales, pentru a primi răspuns la toate întrebările tale și afla detalii reale care te ajută să îți aduci planurile la realitate! În plus, afli informații exclusive, precum criterii de admitere, bursele oferite și facilitățile universităților. Știai că la RIUF poți afla informații legate de fondul de burse pentru studiile în străinătate în valoare de peste 3.5 milioane de euro pentru care poți aplica, sau despre bursele de la Coventry University destinate studenților români? Vino la eveniment să descoperi toate beneficiile care te așteaptă!

Nu-i așa că ar fi mult mai ușor să întrebi direct persoanele potrivite și să primești răspunsuri rapide? La RIUF, afli totul despre +7000 programe de studiu de licență, master sau MBA, din țară sau din afară! Având toate opțiunile într-un singur loc, îți va fi mult mai ușor să compari și să ai mai multe opțiuni care se potrivesc exact pe dorințele tale! În plus, știai că la eveniment beneficiezi gratuit de consiliere de studiu și în carieră, de la consilierii experți pe studiul în străinătate? Ei te vor susține în procesul de a găsi instituția, țara sau programul de studiu care ți se potrivesc cel mai bine, nu ezita să apelezi la ei!

Profită de toate oportunitățile care ți se aduc! Dacă te gândești să studiezi în UK, anul acesta va fi  ultimul în care mai poți aplica pentru împrumutul guvernamental în UK. Marea Britanie este cea mai populară destinație de studiu în afară pentru studenții români – vino să discuți cu reprezentanți de la peste 32 de universități din UK pentru a afla motivele pentru care această destinație educațională este în topuri și care sunt beneficiile pe care le poți accesa dacă aplici anul acesta. Știai că poți primi burse care să te încurajeze? University of Greenwich este una din instituțiile din Marea Britanie care te susține mai departe, acordând burse individuale de până la 3.000 de lire! Află totul despre universitățile din Marea Britanie și programele lor de finanțare! Dacă însă vrei să studiezi pe viitor în UK sau în altă țară și ai nevoie de susținere financiara sau soluții de finanțare, la RIUF îți aducem și aceste avantaje!

Pe lângă metode de finanțare, descoperi care sunt programele recunoscute ale fiecărei instituții! Dacă te pasionează arta și design, University of Westminster este pe locul 40 din UK în acest domeniu! Dacă te interesează în schimb tehnologia, University of Essex este pe locul 33 în lume în domeniul Computer Science. VIVES University of Applied Sciences din Belgia, Technion Israel Institute of Technology sau HAN University of Applied Sciences din Olanda sunt alte instituții din această industrie care vor fi prezente la RIUF. Indiferent de domeniile care te interesează și pasionează, la RIUF vei găsi soluțiile de studiu croite pe planurile tale!

Nu știi încă exact ce vrei să studiezi pe mai departe sau care este cariera pe care ți-o dorești? Vrem să te ajutăm să răspunzi acestor întrebări și îți aducem și YouForum – conferința care te ajută să afli ce carieră sau program de studiu ți se potrivește. Vei avea ateliere practice, printre care: educație financiară, prim ajutor, public speaking, actorie sau cum îți poți alege cariera. La panel-urile de discuții, vei afla despre cum îți poți transforma pasiunea într-un job de succes, cum îți poți alege facultatea potrivită, social media și branding personal de impact, inteligența artificială, creativitate sau despre studiul în România versus studiul în străinătate.

Adrian Nartea, Julie Mayaya, Alex Daragiu (AlpacaLegion), Alina Greavu (Aluziva) sau Raluca Hanganu (UNTOLD) sunt câțiva din speakerii pe care îi vei întâlni la noua ediție YouForum! Ai oportunitatea să te inspiri din experiența și sfaturile a peste 35 de invitați din domeniul IT, business, marketing și publicitate, arte, televiziune sau management. Ei îți vor răspunde la toate întrebările și transmite o doză unică de inspirație și ghidare pentru viitorul tău profesional! Vezi aici programul detaliat și descrierile sesiunilor, apoi înscrie-te pentru a-ți salva locul! Ne vedem în front row la cea mai tare experiență pentru dezvoltarea ta!

Hei, dar asta nu-i tot! Universitățile care vin la RIUF vor avea și ele panel-uri, în care vor aduce cele mai cool subiecte și domenii ale momentului sau prezenta propriul sistemul educațional. De exemplu, vei  putea afla totul despre studiul în Germania cu DAAD, cum aplici pentru universitățile din SUA cu ajutorul EDMERICA, despre studiul gratis în Europa cu EDMUNDO sau despre singura facultate de antreprenoriat din Europa de SE, de la EA – The Entrepreneurship Academy. La aceste sesiuni, poți cunoaște alți tineri interesați de a urma aceeași carieră ca tine și afla mai multe despre ce opțiuni de studiu ți se potrivesc, primind de la cei care susțin panel-urile răspunsuri la toate întrebările.

Gata de a-ți aduce mai aproape viitorul pe care ți-l dorești? Ne vedem la următoarea ediție RIUF în: București (14-15 martie), Timișoara (17 martie), Iași (19 martie) și Brașov (21 martie). Hai să descoperi toate oportunitățile pe care ți le aducem și să faci primii pași pentru a-ți construi viața de student la care visezi!