Cele mai căutate facultăți și oportunități de dezvoltare vin pentru tine în online – Ce îți pregătesc ele pentru Virtual RIUF pe 8-9 aprilie?

Bip-bip! Ai primit un mesaj digital de la noi: deschide-l pentru a afla toate oportunitățile care vin pentru tine, acum în virtual! 📩

Știm că așteptai să ne vedem face-to-face în martie la noua ediție RIUF, însă nu-i problemă! Acum, toate resursele tale de studiu vin pe cale ✨digitală✨, direct în confortul casei tale! Cum, nu ai auzit deja? Virtual RIUF de pe 8-9 aprilie va fi primul eveniment educațional virtual din România și îți pregătim multe surprize și activități fun! Hai cu noi în online să scriem istorie și să te ajutăm să îți scrii viitorul!

Peste 100 de universități și instituții educaționale din peste 10 țări reprezentate, 7.000+ de programe de licență și masterat la care vei acea, poți să explorezi cel puțin 20 de domenii de studiu și ai 20+ speakeri invitați pentru a-ți vorbi despre programe de studiu, dezvoltare personală și profesională! Ah, și să nu uităm – tu trebuie doar să te înregistrezi aici și să profiți de toate acestea!

Dacă vrei să afli mai multe despre facultățile și instituțiile care vor veni la Virtual RIUF, aici vei găsi toate informațiile!

În primul rând, hai să îți spunem toate modurile în care vei afla totul despre programele de studiu care te interesează! Prin intermediul tehnologiei, te conectăm direct și rapid la rezultatele pentru tine!

Pe 8-9 aprilie, la Virtual RIUF vei avea posibilitatea să: 

  • Navighezi târgul virtual acasă, direct de pe laptopul tău și găsești o mulțime de oportunități la standurile digitale ale fiecărei instituții 
  • Interacționezi cu reprezentanții universităților internaționale sau din țară prin video call-uri sau chat-uri online
  • Primești pe loc materiale sau resurse cu informații despre domeniile de studiu pe care vrei să le urmezi sau despre admitere 
  • Participi la webinarii în care sunt prezentate programe de licență și masterat din peste 10 țări
  • În plus, primești consiliere vocațională și educațională gratuită în timpul evenimentului pentru a găsi opțiunile care ți se potrivesc fix ție
  • Nu poți fi online pe 8-9 aprilie? Nu-i problemă! Instituțiile vor avea disponibile pe platformă pentru tine informațiile încă o lună, ca să poți reveni oricând vrei!

Ce instituții vin la Virtual RIUF? Îți dăm un sneak-peek și dezvăluim numele câtorva headlineri aici!

University of Bristol este o universitate distinsă la nivel internațional, cu facilități excelente și o reputație pentru calitate, atât în domeniul didactic, cât și în cercetare. Este una dintre primele 50 de instituții din lume și primele 10 universități din Marea Britanie. Oferă programe de licență și postuniversitare în aceste domenii: Arte, Științe ale Sănătății, Inginerie, Științe Biomedicale, Știință, Științe Sociale și Drept. Situată la numai 90 de minute de Londra, Universitatea din Bristol oferă studenților un curriculum de clasă mondială livrat de profesori universitari care sunt experți în domeniile lor. 

University of Essex are aurul la Cadrul de excelență în predare (TEF 2017), ceea ce înseamnă că oferă o experiență educativă excelentă. Sunt pe locul 25 în Marea Britanie pentru calitatea cercetării și top 15 în Anglia pentru satisfacția generală a studenților.

La Middlesex University London, o treime dintre studenți și profesori sunt din afara Marii Britanii. Acest lucru creează un mediu divers de învățare care îți oferă cunoștințe și experiențe internaționale pentru a concura pe piața mondială a locurilor de muncă. Pe lângă campusul din cele din Londra, Dubai, Mauritius și Malta îți oferă șansa de a studia într-una sau mai multe țări. 

Birmingham City University întâmpină peste 24.500 de studenți din aproximativ 80 de țări. Am investit recent 260 de milioane de lire sterline în dezvoltarea campusului nostru oferind facilități de top la nivel mondial pentru cursuri în Artă, Afaceri, IT, Proiectare, Educație, Inginerie, Sănătate, Drept, Științele Vieții, Media și Științe Sociale. 1.700 de cadre didactice provin din industrie, asigurându-vă că beneficiezi direct de cunoștințele lor.

University of Portsmouth, De Montfort University, University of Suffolk, Anglia Ruskin University, University of Worcester, University of Kent, Brunel University London, Coventry University, York St John University, Navitas UK, University of Hull, University of Northampton, Falmouth University, University of Greenwich, Northumbria University, Newcastle, University of East London, University of Central Lancashire, Buckinghamshire New University, Solent University, University of Hull, University of Northampton, Falmouth University, University of Greenwich, Northumbria University, University of East London, University of Central Lancashire, Buckinghamshire New University, Solent University, University of Huddersfield, London South Bank University, University College Birmingham (UCB) sau St Mary’s University London sunt alte instituții din Marea Britanie care te așteaptă la Virtual RIUF! Nu rata discuția cu ei, mai ales că anul acesta este ultimul pentru care poți aplica pentru aceleași beneficii și împrumutul guvernamental ca student în UK! Pentru toate detaliile despre acest subiect, nu ezita să le ceri detalii!

Cum rămâne cu celelalte țări? Am auzit bine că și Olanda este o destinație de studiu la care te-ai gândit? HAN University of Applied Sciences Olanda îți oferă programe practice pe Business Management & Law, Sănătate, Studii Sociale, Inginerie și Educație. Facultatea are 14 instituții și două campusuri în orașe importante din Olanda. Mai multe despre programele de studiu din Olanda poți afla și de la Windesheim University of Applied Sciences, Radboud University, Rotterdam University of Applied Sciences, Avans University of Applied Sciences, Fontys University of Applied Sciences, Tilburg University și TU/e Eindhoven University of Technology.

Ți-ai dori să studiezi în Elveția sau cariera în domeniul hotelier te tentează? Business and Hotel Management Schoo și Swiss Hospitality Management Schools  îți vor spune totul despre această industrie și viața ca student în Elveția.

Pe lângă opțiunile de studiu, fiecare instituție îți va dezvălui secretele vieții de student într-un nou loc! University of Southern Denmark îți va povesti totul despre studiile în țările nordice, de la Lancaster University Leipzig și DAAD – Study in Germany poți afla cum este să fi student internațional în Germania, țara cu o economie și opțiuni de top, iar CIFE European Institute Nice Berlin France îți va povesti despre programul lor prin care poți studia fiecare semestru într-o țară nouă! VIVES University of Applied Sciences, Artevelde University of Applied Sciences și KdG University of Applied Sciences and Arts vor reprezenta Belgia și răspunde și ele la toate curiozitățile, iar de la Austrian Business Agency GmbH vei afla despre studiul în Austria. Dacă te-ai gândit și la opțiuni din afara Europei, am acoperit și asta pentru tine – hai să discuți cu EDMERICA despre studiul în SUA!

Vrei să auzi mai multe și despre opțiunile tale de studiu din România? EDMUNDO, UNIVERSALIO, American European Education, Universitatea Romano Americana, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Codecool, Ghilda, Universitatea Spiru Haret, Universitatea din Bucuresti te vor ghida pentru a vedea ce opțiune ți se potrivește. Apropo, știai că la noi în țară avem și facultăți cu programul dezvoltat în parteneriat cu instituții din afară? The Entrepreneurship Academy este singura facultate de antreprenoriat din S-E Europei și dezvoltată alături de Team Academy din Olanda, iar Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este facultatea creată în parteneriat cu Coventry University din Marea Britanie.

În plus, poți afla totul despre creditele de studiu pe care le poți accesa, prin FINS! Poți lua împrumutul de studii în valoare de până la 25.000 de euro pentru studiile de licență și până la 18.000 pentru doi ani de studii de master. 
Pentru toate oportunitățile care te așteaptă la Virtual RIUF, hai cu noi în online pe 8-9 aprilie și vei primi răspunsuri la toate întrebările, doze de inspirație, orientare de studiu și carieră, dar și susținerea de care ai nevoie! Ne vedem în online, da?