Dan Negru, Irina Păcurariu, Mihai Mărgineanu, Roxana Magopet și Bogdan Badea te așteaptă la RIUF YouForum Bucureşti!

Better you, better youth, asta ne-am propus să facem prin conferința RIUF YouForum. Vrem să te ajutăm să spargi barierele prejudecăților, a fricilor sau a obstacolelor de orice fel și să prinzi curajul de a deveni ceea ce visezi.

Anul acesta la conferința de la București te așteaptă cunoscutul om de televiziune Dan Negru. Succesul său a venit pas cu pas. A început la Radio Timișoara, imediat după Revoluție, în 1991, în 1994 s-a angajat la TVR, iar din 2000 până în prezent a prezentat sute de show-uri de succes la Antena 1. El îți va vorbi despre cum să-ți alegi un program de studiu care ți se potrivește, deci keep in mind și hai la sesiunea de discuții ca să vezi că  poți ajunge unde îți dorești!

La YouForum va veni și Irina Păcurariu, jurnalist TVR din 1992.  Este primul reporter român care a realizat un documentar în Himalaya și a realizat primul program despre Smart Education cu românii care sunt studenţi sau profesori la cele mai performante universităţi din lume. Deci, cine mai potrivit decât Irina pentru atelierul Speak UP for your succes? Știm că de multe ori comunicarea în fața unei audiențe este o mare provocare, iar pentru succesul unei astfel de experiențe trebuie să știi cum se construiește un discurs. Be the best, that’s what you want, no?

Când spui entertainment spui Mihai Mărgineanu. Este cântăreț și actor, iar energia și dăruirea pe care le pune în munca de artist îl definesc cel mai bine. Până la cariera pentru care este admirat astăzi, Mihai a lucrat și în publicitate. Pentru că vrem nu vrem eșecul este parte din viață, trebuie să știm cum să reacționăm la el. Fall down seven times, get up eight! Mihai va vorbi la YouForum despre cum să gestionezi eșecurile, în cadrul sesiunii Learn to fail, don’t fail to learn.

La aceeași sesiune de discuții va fi prezentă și Roxana Magopet care de 12 ani se ocupă de imaginea Fan Courier. Zi de zi încearcă să clădească o relație de încredere între clienți și firmă și s-a convins că orice eșec este un pas înainte spre succes. Hai să înveți și de la ea cum poți crește în carieră, indiferent de obstacole. 

În plus, pentru că prima poartă spre viitorul tău stă într-un CV, fie că vorbim despre admiterea în mediul universitar, fie că ne referim la un job, credem că trebuie să știi cum să-ți construiești unul cu adevărat outstanding. Bogdan Badea te va ajuta să înțelegi cum trebuie să arate un astfel de document. Este CEO eJOBS, a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul ASE București și a lucrat o perioadă în mai multe companii și multinaționale, deci a văzut treptat cum se schimbă așteptările unui intervievator sau angajator.

Nu uita să te înscrii aici pentru a participa la Romanian International University Fair și aici pentru un loc la conferințele RIUF YouForum! Programul integral al conferinței îl găseşti pe https://www.riuf.ro/riuf-youforum/.

Stai cu ochii pe noi! Te așteptăm cu energie pozitivă!