Te așteptăm cu drag, alături de elevii din liceul tău, la RIUF – cel mai mare eveniment educațional din România în care tinerii pot afla mai multe despre studiile în România și în străinătate și pot alege programul de studii care li se potrivește. 

Aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze cu reprezentanții universităților din străinătate și din țară, să participe la conferințele, atelierele și prezentările pe care le organizăm, susținute de instituțiile și universitățile prezente, dar și de specialiști în domeniu sau să discute cu români care studiază în străinătate sau în România la diferite instituții de învățământ. 

Profesorii care participă la RIUF în calitate de însoțitori pentru un grup de minimum 10 elevi vor primi un certificat de apreciere din partea organizatorilor ce atestă implicarea acestora în susținerea elevilor în demersul lor de a deveni studenți.

De asemenea, vom pregăti și un certificat de apreciere special realizat pentru liceu și adeverințe de participare pentru elevi. 

(*adeverințele elevilor se eliberează la cerere, ulterior evenimentului, în format electronic)

Participarea la Virtual RIUF este gratuită. Pentru participarea elevilor este necesar ca aceștia să se înscrie online, individual, la secțiunea Înscriere Virtual RIUF 3.0.

Pentru informații suplimentare privind participarea la RIUF împreună cu elevii te rugăm să completezi formularul de mai jos sau să ne contactezi la adresa de e-mail claudia.chirila@educativa.ro sau la numărul de telefon 0758.226.621.

Te așteptăm cu drag!