Ești profesor?

Te așteptăm cu drag, alături de elevii din liceul tău, la RIUF – cel mai mare eveniment educațional din România în care tinerii pot afla mai multe despre studiile în România și în străinătate și pot alege programul de studii care li se potrivește.

Aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze cu reprezentanții universităților din străinătate și din țară, să participe la conferințele, seminariile și prezentările pe care le organizăm, susținute de instituțiile și universitățile prezente la târg, să discute cu români care studiază în străinătate sau în România la diferite instituții de învățământ.

Profesorii care participă la RIUF în calitate de însoțitori pentru un grup de maximum 10 elevi vor beneficia de o diplomă din partea organizatorilor ce atestă implicarea acestora în susținerea elevilor în demersul lor de a deveni studenți. De asemenea, vor primi și o diplomă special realizată pentru liceu și adeverințe de participare pentru elevi. Pentru a putea pregăti aceste documente este necesar să ne confirmi prezența.

Menționăm ca biletul de intrare pentru elevi și parinți este 5 RON, iar profesorii însoțitori au accesul gratuit.

Pentru participarea elevilor este necesar ca aceștia să se înscrie online, individual, la secțiunea Înscrie-te online.

Programul evenimentului este disponibil aici.

Te rugăm să distribui informația în rândul liceelor din județ (prin fax, e-mail, Facebook sau Linkedin).

Pentru informatii suplimentare privind participarea la RIUF impreuna cu elevii te rugam sa completezi formularul de mai jos sau sa ne contactezi la adresa de e-mail georgiana.bejanaru@educativa.ro sau la numarul de telefon 0758.815.034.

Te asteptam cu drag!

  • Should be Empty: