Ești student? La RIUF găsești programe inedite de masterat și doctorat!

Romanian International University Fair nu se adresează doar elevilor care caută un program de licență, ci și studenților care sunt interesați de ofertele educaționale privind masteratul și doctoratul, sau, de ce nu, o schimbare a studiilor la nivel licență.

Primăvara aceasta la RIUF, atât în București, cât și în Timișoara, Iași și Brașov poți lua contact direct cu universități de top din peste 20 de țări, care oferă programe inedite și construite pe baza schimbărilor la nivel global privind forța de muncă, evoluțiile socio-economice și dezvoltarea sectorului tehnologic.

De exemplu, la târg va fi prezentă London Metropolitan University care oferă programe de masterat diverse, axate și pe management, științe medicale, arhitectură, CSR, criminologie. Programele sunt gândite pe nișe de activitate, pentru a miza pe o specializare aprofundaă în respectivele domenii. Câteva programe de master care ies din tipare sunt: Human Rights and International Conflict, Master of Business Administration (Cyber Security), Peace, Conflict and Diplomacy și Design for Cultural Commons. La RIUF afli mai multe despre întreaga ofertă educațională!

La capitolul doctorat în Marea Britanie, la Anglia Ruskin University poți găsi 48 de programe educaționale, de la IT, business, drept, relații internaționale, medicină, inginerie, până la limbi străine, producție de film și televiziune, mass-media, istorie, teatru și sport.

Dacă te gândești să mergi la studii în Olanda, la Radboud University au peste 50 de programe de masterat, în domenii ca artă, cultură și istorie, științe sociale, științe ale educației, geografie și mediu, administrație publică, drept, științe politice, litere, comunicare. În plus, doctoranzii se bucură în Olanda de statutul de angajat, așadar ai parte de mai multe beneficii.

De cealaltă parte, Danemarca este o altă alegere populară pentru cei care vor să studieze la o universitate internațională. Dacă ești pasionat de business și domenii conexe, la International Business Academy găsești programe punctuale pe International Business, General Management, Leadership și Finance.

Nu uita să te înscrii la RIUF, completând formularul disponibil AICI. The future belongs to those who prepare for it TODAY!