Față în față cu profesioniști: inspirație pentru cariera ta, la conferința RIUF YouForum!

Una dintre cele mai mari provocări este alegerea carierei. Bineînțeles, pentru o astfel de decizie este util să auzi din experiența celor pe care îi admiri și să-i întrebi cum s-au descurcat la început și cum au trecut peste obstacole. De aceea, am dezvoltat pentru tine conferința RIUF YouForum care toamna aceasta va fi organizată în cadrul evenimentului RIUF la București (19-20 octombrie), Cluj-Napoca (22 octombrie) și Iași (24 octombrie). Totodată, la Constanța (26 octombrie) vor avea loc peste 6 workshop-uri legate de pregătirea ta pentru studiile în străinătate!

RIUF YouForum te aduce aproape de oamenii cu o carieră de succes din țară! Pentru ca experiența să fie una completă, conferința este structurată în două părți: una de sesiuni de discuții, tip panel, iar una de atelier practic.

Temele pe care le vom aborda anul acesta sunt legate de dezvoltarea ta în concordanță cu noile cerințe din societate și de pe piața muncii. Așadar, vom avea sesiuni de discuții precum What’s first: inteligența emoțională sau aptitudinile?, Spotlight on YOU. De ce contează brandingul personal, Superputeri în era digitală. Ce competențe se caută?, Alegem pasiunea sau siguranța unui job? și Tu ești viitorul! Learn by doing.

Pentru că va urma un an solicitant, cu pregătire pentru examenul de bacalaureat și sesiuni de admitere cu diverse probe, am pregătit pentru tine ateliere de time management, pregătirea pentru interviu, public speaking, leadership și interpretarea limbajului nonverbal.

Pe scena din București vor urca, între alții, Sebastian Coțofană, Dana Rogoz, Cosmin Stan (ProTV), Alina Vîlcu (Visuri la cheie), Anca Serea, Dan Byron, George Bonea și Bianca Adam! Lista speakerilor va fi prezentată complet curând, pe Facebook-ul RIUF!

La Cluj-Napoca îi vei putea întâlni pe Mircea Bravo, jurnaliștii Anca Dinu și Vasile Hotea Fernezan, Tibi Codorean (EPIC Show), actrița Diana Buluga, antreprenorul Călin Biriș și psihologul Raluca Anton. Urmărește-ne pentru agenda completă!

La Iași vor urca pe scenă Bobo Burlăcianu, Raluca Iordăchianu (manager proiecte Iași-Capitala Tineretului), Ramona Cerveniuc (founder Costume cu atitudine) și Alexandru Holicov (Adservio). Afli agenda completă pe pagina noastră de Facebook!

La Constanța vei putea participa la seminarii în care vei învăța și despre cum poți obţine o bursă completă în SUA, cum să îți pregătești cel mai bun portofoliu sau cum poți ajunge student la o universitate de top în câţiva paşi.

Rămâi aproape de noi pentru a vedea când publicăm formularele de înscriere la sesiuni și ateliere. Locurile sunt limitate, iar accesul este gratuit așadar te sfătuim să-ți rezervi prezența la eveniment din timp!

În plus, te poți înscrie de acum pentru a participa la RIUF unde discuți direct cu peste 100 de universități din 10 țări, completând formularul disponibil AICI. Dă join evenimentelor RIUF din orașul tău ca să afli noutățile legate de expozanți și conferință (București, Cluj-Napoca, Iași și Constanța).

Nu-ți rămâne altceva de făcut decât să-și pregătești zâmbetele și întrebările! Are you ready? 🙌