Fii voluntar la RIUF YouForum, conferinta la care educatia este explicata pe intelesul tinerilor

Conferinta RIUF YouForum este acel tip de eveniment care vine in sprijinul elevilor si studentilor care inca nu stiu ce program de studiu li se potriveste sau care vor doar sa afle mai multe despre domeniul pe care au ales sa il urmeze mai departe.

 

La prima editie RIUF YouForum, educatia a fost explicata pe intelesul a peste 1.500 de participanti, care au avut ocazia sa afle cum sa construiasca un plan de afaceri de la 0, ce inseamna arta fotografica, cum sa ofere masuri de prim ajutor sau, pur si simplu, cum sa aplice la facultatea pe care doresc sa o urmeze. Timp de 2 zile, acestia au putut discuta si interactiona cu peste 45 de speakeri de renume printre care Marta Popescu (Fotograf), Sebastian Olar (UNTOLD), Teo (Stand-up comediant), Paula Herlo (jurnalist PRO TV), Monica Jitariuc (The Practice).

 

RIUF YouForum.  Better youth, better you

 

Alaturi de echipa EDUCATIVA, in organizarea conferintei sunt implicati peste 20 de voluntari din echipa RIUF care construiesc impreuna o experienta memorabila pentru fiecare participant. Daca te inscrii si tu pana pe 6 februarie, ai sansa sa faci parte din organizarea RIUF YouForum, sa interactionezi cu invitatii conferintei si sa afli lucruri inedite chiar din culisele singurului eveniment de acest tip din Romania.

 

Completeaza formularul de inscriere disponibil aici si haide sa pui in miscare cea de-a doua editie RIUF YouForum!