Informații despre burse și 7000 de programe de studiu la RIUF, în octombrie! Hai să-ți găsești locul potrivit la licență sau masterat!

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est, iar în cadrul acestuia ai șansa să discuți direct cu reprezentanții universităților internaționale și din țară! Astfel, poți afla toate informațiile care te interesează și care nu sunt publicate în clasicele broșuri de admitere!

Vei găsi peste 7000 de programe de studiu la evenimentul din București, peste 6000 la evenimentele din Cluj-Napoca și Iași și peste 4.500 la RIUF Constanța!

Cele peste 100 de universități cu care vei putea face cunoștință la RIUF oferă programe de licență și de masterat diverse, de la cele de IT, inginerie, medicină, drept, management, până la cele legate de industriile creative, creative writing, design sau arhitectură. 

Vei găsi și domenii specifice și mai nișate decât cele de mai sus precum criminologie sau fashion. În plus, dacă ești pasionat de industria HORECA, la eveniment vei putea afla ce oferă universitățile din Elveția, recunoscute pentru calitatea învățământului în industria hotelieră și de restaurant. Lista completă a expozanților o găsești AICI.

Pe lângă programele de studiu vei putea discuta și despre un fond de burse de peste 3.500.000€ pentru studiile în străinătate. În plus, Coventry University are burse dedicate doar studenților români, iar University of Greenwich oferă burse individuale de până la £3.000 pentru cei cu rezultate peste 9 la examenul de bacalaureat. 

Pentru cei care vor aplica la masterat, consultanții FINS vor fi prezenți la RIUF cu informații despre posibilități de finanțare de până la 18.000 de euro pe an, bani care pot fi folosiți atât pentru taxele de școlarizare, cât și pentru alte cheltuieli! 

Dacă te interesează și alte universități care nu vor fi prezente la ediția din octombrie a RIUF, hai la eveniment ca să discuți despre procesul de aplicare cu consultanții educaționali care te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie. Știai că un astfel de consultant este alături de tine de la momentul în care te decizi să aplici și pe toată perioada admiterii? Vei putea astfel să îți pregătești un portofoliu de nota 10, beneficiind de experiența în domeniu a experților. 

Înscrie-te și tu la RIUF! Totodată, pentru o doză mai mare de inspirație verifică și agenda conferinței RIUF YouForum și rezervă-ți locul la sesiunile de discuții sau ateliere! Better you, better youth!