Informatii despre peste 5000 de programe de studiu, pe 10 octombrie la RIUF Timișoara

Pe 10 octombrie, Timișoara găzduiește la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) o nouă ediție RIUF-Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei.

RIUF propune vizitatorilor în acest an peste 5000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat, MBA și doctorat de la cele mai bune universități din România și din străinătate.

Cele mai căutate universități din Germania prezente în luna octombrie la RIUF Timișoara

În această toamnă vor fi prezente peste 65 de universități din 9 țări precum Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Elveția sau Germania, oferind celor prezenți la târg informații despre peste 6000 de programe de studiu din peste 15 domenii de activitate printre care Business și economie, medicină, inginerie, PR și marketing, arte și design.

Vizitatorii vor putea interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din Germania printre care se numără și Hochschule Reutlingen, Bauhaus-Universität Weimar sau TU9 German Institutes of Technology și vor putea afla informații complete despre programele de studiu preferate. Prin înscrierea la eveniment, fiecare participant are acces la târg pe întreaga durată a evenimentului, beneficiind totodată și de o ofertă de studii personalizată în funcție de domeniile de interes.

Educația explicată la conferința RIUF YouForum

Conferința RIUF YouForum este un eveniment unic în România, care pune accent pe dezvoltarea personală și profesională, pe oportunitățile în carieră, precum și pe mecanismele prin care elevii și studenții își pot forma o rețea socială puternică.

Prima ediție RIUF YouForum Timișoara are loc în această toamnă la CRAFT. Conferința propune tinerilor ateliere practice, sesiuni de discuții și prezentări ale universităților din România și din străinătate prezente la târg. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu peste 25 de invitați din diferite domenii de activitate, printre care și Oltea Zambori (PR Beta), Andreea Iager Tako (Ambasada), Florin Vilcea (Incuboxx), Yolanda Florescu (FITT Timișoara).

Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare târg internațional de universități având loc pe 10 octombrie la Centrul de afaceri din Timișoara (CRAFT), acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din țară sau din străinătate.

Pe toată durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din lume. În plus, pot participa la RIUF YouForum, acolo unde vor avea ocazia să cunoască oameni de succes din diferite domenii de activitate din România.