Despre Virtual RIUF

Virtual RIUF este o extindere firească a evenimentelor fizice RIUF care, în contextul pandemiei COVID-19, caută să ofere același acces liber la informație pentru tinerii care doresc să urmeze un program de licență, masterat sau doctorat în România sau în străinătate.

Virtual RIUF aduce răspunsuri la întrebări legate de admitere, surse de finanțare, viața în campus, studiul în România versus studiul în străinătate.

Vei putea accesa și compara ușor 7.000 de programe de licență și masterat din peste 20 de domenii. Business, IT, design, arhitectură, inginerie, marketing, management sau medicină sunt câteva dintre industriile care se află în topul cerințelor pe piața muncii despre care vei găsi informații la Virtual RIUF.

Instituțiile vor avea informațiile disponibile până pe 8 mai pe platforma https://virtualiuf.vfairs.com/, astfel o să poți intra oricând să îți descarcarci resursele necesare.

Ce este IUF (diferența între IUF și RIUF)

IUF – The International University Fair este un concept unic în Europa, venind ca o dezvoltare a evenimentelor RIUF – The Romanian International University Fair si IUF Grecee – The International University Fair Grecee. 

IUF  este divizia internațională de evenimente educaționale a Grupului EDUCATIVA sub umbrela căruia evenimente similare celui din România sunt organizate în Grecia (Atena și Salonic) și Italia. De aceea, pe plaforma vFairs vei vedea denumirea IUF cu același logotip ca RIUF.

Ce este vFairs.com

vFairs.com este platforma online care găzduiește evenimentele virtuale R/IUF.
Participanții și expozanții înscriși pe platformă pot interacționa folosind instrumente precum chat-ul text, audio sau video call, webinarii și forumuri de discuții.

În momentul în care te înregistrezi la Virtual RIUF vei fi directionat către vFairs.com care se găsește la link-ul https://virtualiuf.vfairs.com.

Dacă te-ai înregistrat la Virtual RIUF și ai cont myconnector

Dacă ai deja o înregistrare făcută pentru Virtual RIUF și ai un cont MyConnector ești automat înregistrat la Virtual RIUF. Pentru a te loga la această ediție poți sa îți folosești codul unic primit prin e-mail la confirmarea înregistrării ca parolă de login pe platforma https://virtualiuf.vfairs.com/. În cazul în care nu te poți conecta te rugăm să accesezi forgot password pentru a genera o nouă parolă aferentă contului tău.

Dacă te-ai înregistrat la Virtual RIUF și ai cont vfairs.com

Dacă te-ai înregistrat la Virtual RIUF și ai cont vfairs.com tot ce trebuie să faci este sa apeși butonul de log in de pe https://virtualiuf.vfairs.com/ și să completezi datele de ID și parola. Dacă ai uitat parola te rugăm să accesezi forgot password pentru a genera o nouă parolă aferentă contului tău.