Învață să (te) vinzi folosind cele mai potrivite cuvinte

Te-ai întrebat vreodată cum trebuie să te prezinți la un interviu pentru a obține o bursă, un internship ori poate chiar un job? Ți-ai pregătit școlărește CV-ul, dar nu a fost suficient pentru a-ți atinge obiectivul? Ei bine, atunci poate vrei să lucrezi la brandingul personal și să-ți construiești o imagine puternică și pozitivă care să te propulseze să obții fix ceea ce îți dorești.

 

Înscrie-te la atelierul „Învață să (te) vinzi folosind cele mai potrivite cuvinte” și află de la Vlad Tăușance, omul din spatele succesului campaniei online a lui Klaus Iohannis, ce e brandingul personal, ce poți să faci să-l crești frumos și, mai ales, cum poți să convingi pe cineva că tu ești candidatul potrivit pentru o anumită poziție.

 

Atelierul urmărește să pună în lumină o parte teoretică și una practică prin care participanții să înțeleagă mai bine cum să își formeze o imagine pozitivă atât în mediul online, cât și în mediul offline, astfel încât să creeze o primă impresie bună în fața unui angajator sau, pur și simplu, în fața unei persoane noi. Este important ca tinerii să lucreze la formarea și conturarea brandingului personal și să învețe cum să își pună în valoare propriile aptitudini și capacități.

 

Nu mai sta pe gânduri și vino să înveți de la Vlad Tăușance cum să (te) vinzi folosind cele mai potrivite cuvinte! Înscrie-te și tu la RIUF YouForum și asigură-ți un loc la atelier chiar acum!