Peste 9.000 de tineri au venit la RIUF în București, Timișoara, Iași și Brașov 🙌

Luna martie a adus a XXIV-a ediție a Romanian International University Fair (RIUF) în patru mari orașe ale țării: București (23-24 martie), Timișoara (26 martie), Iași (28 martie) și Brașov (30 martie).

În cele patru orașe am făcut cunoștință cu peste 9.000 de elevi și studenți, care au putut afla informații utile și actualizate despre peste 7000 de programe de studii oferite de universitățile de top din țară și din străinătate, dar și despre burse, posibilități de finanțare, dotările campusurilor și alte elemente-cheie în viața de student.

La București, timp de două zile, ne-am bucurat să cunoaștem tineri care au venit să se intereseze de programele de studiu de la nivel licență, masterat și doctorat sau să discute cu consilierii educaționali despre etapele de admitere la universitățile favorite. Totodată, aceștia au putut participa, în cadrul RIUF YouForum, la sesiuni de discuții axate pe învățarea din experiențe, networking, gestionarea succesului și a eșecului, voluntariat și noi metode de educație, dar și la ateliere practice cu teme ca public speaking, scriere de CV, social media sau educație financiară.

Am fost încântați să avem pe scena YouForum, în fața publicului, 35 speakeri apreciați pentru profesionalismul lor în domeniile în care activează. Între aceștia se numără și Virgil Ianțu, Stere Gulea, Mădălina Dobrovolschi, Mihai Călin, Petru Păun, Lucian Mîndruță, Amalia Năstase, Alina Grigore, Stelian Muscalu și Andrei Niculae.

La Timișoara, Iași și Brașov au venit la cel mai mare eveniment educaţional din Europa de Sud şi de Est tineri din peste 10 oraşe. Cu zâmbete și multă energie acestea au discutat cu universitățile prezente, cu consilierii educaționali, dar și cu profesioniștii prezenți la conferințele RIUF YouForum. RIUF – The Romanian International University Fair a oferit o experiență completă, aducând în fața vizitatorilor atât școli de top, cât și specialiști care au reușit să-și construiască o carieră de succes de-a lungul timpului.

A big THANK YOU pentru prezența voastră la ediția de primăvară a RIUF și deja suntem nerăbdători să ne revedem la ediția din toamna acestui an! Până atunci știm că veți învăța mai departe, în drumul spre cea mai bună versiune a voastră!