Profită de oportunitățile de la Virtual RIUF și câștigă premii! Regulamentul concursului „Go VIRTUAL! By RIUF”

Experiența de la Virtual RIUF vine cu premii! Ne place să încercăm mereu lucruri noi și să ținem pasul cu tehnologia pentru a-ți aduce oportunitățile de ultimă oră! Câștigă premiile puse în joc pentru a rămâne mereu conectat la ceea ce este important pentru tine. 

Pe 8-9 aprilie, ne arăți cum beneficiezi de beneficiile platformei Virtual RIUF și poți câștiga premiile puse în joc! 

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia premiilor?

Dacă vrei să folosești contul de Facebook pentru a intra în concurs:

  • Trebuie să fii înscris la Virtual RIUF și să accesezi platforma noastră (https://virtualiuf.vfairs.com) pe data de 8-9 aprilie în timpul programului (11-17). 
  • Filmează experiența ta pe platforma de la Virtual RIUF într-un mod cât mai creativ. Postează clip-ul în story-ul tău. Dă-ne și nouă tag! Te rugăm să pui în comentariu la această postare și un screenshot cu story-ul tău! *
  • Dă like paginii de Facebook (RIUF – Romanian International University Fair) și follow pe Instagram (@riuf.ro)

*Avem nevoie de acest pas pentru a putea vedea story-ul tău. Dacă nu vom găsi screenshot-ul în comentariu, urmând instrucțiunile de mai sus, nu putem lua în considerare înscrierea ta.

Concursul se desfășoară în perioada 8-9 aprilie, iar pe data de 12 aprilie câștigătorii vor fi anunțați pe pagina oficială de Facebook RIUF – Romanian International University Fair. Punem la bătaie aceleași 3 premii și pe pagina noastră de Instagram (riuf.ro). Totalul premiilor pe care le oferim atât pe Facebook, cât și pe Instagram ajungând la 6.

Premii:

3 x Boxă portabilă Ultimate Ears WONDERBOOM 2 Rezistenta la apa IP67 Bluetooth Mod Outdoor Autonomie 13 ore Deep Space Black 984-001561

Participanții eligibili care îndeplinesc toate condițiile de participare sunt înscriși automat în extragerea de pe random.org sau orice site cu mecanism asemănător, prin care pot câștiga una din cele 3 boxe portabile.

Dacă vrei să folosești contul de Instagram pentru a intra în concurs:

  • Trebuie să fii înscris la Virtual RIUF și să accesezi platforma noastră (https://virtualiuf.vfairs.com) pe data de 8-9 aprilie în timpul programului (11-17). 
  • Filmează experiența ta pe platforma de la Virtual RIUF într-un mod cât mai creativ. Postează clip-ul la story-ul tău pe Instagram și dă-ne și nouă tag!
  • Dă follow paginii de Instagram @riuf.ro

Concursul se desfășoară în perioada 8-9 aprilie, iar pe data de 12 aprilie câștigătorii vor fi anunțați pe pagina oficială de Instagram RIUF – Romanian International University Fair. Punem la bătaie aceleași 3 premii și pe pagina noastră de Facebook (RIUF – Romanian International University Fair). Totalul premiilor pe care le oferim atât pe Facebook, cât și pe Instagram ajungând la 6.

Premii:

3 x Boxă portabilă Ultimate Ears WONDERBOOM 2 Rezistenta la apa IP67 Bluetooth Mod Outdoor Autonomie 13 ore Deep Space Black 984-001561

Participanții eligibili care îndeplinesc toate condițiile de participare sunt înscriși automat în extragerea de pe random.org sau orice site cu mecanism asemănător, prin care pot câștiga una din cele 3 boxe portabile.

REGULAMENTUL CONCURSULUI:

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROMOȚIEI

1.1. Organizatorul campaniei promoționale „Go VIRTUAL! By RIUF” (numită în cele ce urmează “Campania”) este SC EDUCATIVA SRL (denumită în continuare “Organizatorul” sau “Grupul EDUCATIVA”), cu sediul în București, Str. Colței nr.8, Etaj 3.

1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (denumit în continuare “Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Campaniei, de a opri Campania promoțională în orice moment al acesteia, de a schimba regulile de participare, dar avand obligația de a anunța publicul în mod oficial pe pagina oficială de Facebook RIUF – Romanian International University Fair și pe cea de Instagram riuf.ro.

SECȚIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL. PERIOADA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

2.1. Prezenta Campanie se desfășoară în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piața, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

2.2. Perioada de desfășurare a Campaniei este 08.04.2020 – 12.04.2020 ora 12:00 fiind ora de încheiere a concursului). După data încheierii Campaniei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate și nu își mai asumă nicio obligație în legătură cu orice circumstanță care ar putea eventual conduce la concluzia actualității sau continuării Campaniei. Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a anunța acest lucru public pe pagina de Facebook RIUF – Romanian International University Fair și pe cea de Instagram riuf.ro

2.3. Campania este organizată și se desfășoară pe întreg teritoriul României prezentului Regulament și este accesibilă oricărei persoane fizice cu domiciliul în România, care accepta termenii și condițiile prezentului Regulament (denumite în continuare „Participanți”).

SECȚIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajații Grupului EDUCATIVA și, angajații agentiilor implicate și nici membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/surori, soț/soție).

3.2. Pentru a participa în Campania Promoțională, participanții trebuie sa indeplineasca cumulativ următoarele condiții:

– sa dețină cont pe www.facebook.com sau pe www.instagram.com 

– sa respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Campania Promoțională și să urmeze pașii menționați în Secțiunea 4 – MECANISMUL CAMPANIEI.

3.3. Participarea la această Campanie implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament. 

SECȚIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

4.1. În ziua de 07.04.2020, pe paginile de Facebook RIUF – Romanian International University Fair și Instagram @riuf.ro va fi publicată postarea de concurs. Postarea va consta într-o provocare prin care userii sunt rugați să se înregistreze la Virtual RIUF și să filmeze o parte din experiența lor de utilizatori ai acestei platforme. Ulterior, userii sunt rugați să dea follow paginii de Facebook sau Instagram, să posteze videoclipul la story pe Facebook sau Instagram cu tag către paginile oficiale. Același user nu poate să participe cu mai mult de un filmuleț. În urma concursului vor fi desemnați 6 câștigători.

4.2. Un participant unic („Participantul”) este identificat pe baza contului de Facebook sau Instagram și al numelui de utilizator de pe platforma Virtual Fair.

a) să dețină un cont de Facebook sau Instagram propriu;

b) să adauge un videoclip cu durata de 24 de ore pe propria pagină de Facebook sau Instagram ca urmare a postării de concurs, respectând cerințele, și anume: realizarea unui clip video și postarea acestuia la secțiunea de stories pe propria pagină de Facebook sau Instagram și a unui screenshot în secțiunea de comentarii postării de concurs de pe Faceebook – dacă aceasta este platforma aleasă.

SECȚIUNEA 5. PREMIILE CAMPANIEI

5.1. În cadrul acestei Campanii, Organizatorul, prin intermediul Grupului EDUCATIVA se oferă 6 premii (totalul premiilor fiind în valoare de 2,862 de lei cu TVA inclus, la data de 07.04.2020)

5.2. Un Participant are dreptul să câștige un singur premiu pe întreaga durata a Campaniei. Organizatorul își rezerva dreptul de a invalida câștigătorii care au mai castigat în cadrul campaniei un premiu chiar dacă aceștia au fost desemnați câștigători. În aceasta situatie premiul va rămâne în posesia Organizatorului.

5.3. Nu se acorda contravaloarea în bani pentru premiile din prezenta Campanie.

5.4. Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepția cheltuielilor normale de desfășurare a Campaniei (alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana în cazul solicitării scrise a Regulamentului la adresa București, Str. Colței nr.8, Etaj 3 sau cheltuieli legate de accesul la Internet în vederea participarii la Campanie și/sau consultării Regulamentului de desfășurare a Campaniei).

5.5. Organizatorul nu este răspunzător de erorile ivite din cauza funcționării defectuoase a serviciilor de internet.

SECȚIUNEA 6. ATRIBUIREA PREMIILOR CAMPANIEI

6.1. Desemnarea castigatorilor se va face astfel: După terminarea perioadei promoționale, se vor centraliza toate comentariile de la postarea de concurs și vor fi selectați 6 câștigători (premiile pentru această categorie sunt: 6 x Boxa portabila Ultimate Ears WONDERBOOM 2 Rezistenta la apa IP67 Bluetooth Mod Outdoor Autonomie 13 ore Deep Space Black 984-001561). Participanții înscriși vor fi extrași prin intermediul programului random.org sau orice platformă cu mecanism asemănător.

6.2. Nu se vor acorda (toate) premii(le) dacă:

-În cadrul campaniei nu există comentarii la postarile de concurs;

-În cadrul campaniei au existat mai puține comentarii la postarile de concurs decât numărul de premii oferite, situație în care premiile se vor acorda participanților validați conform prezentului regulament.

Premiile ce nu se acorda în cadrul campaniei rămân în posesia Organizatorului.

6.3. Pentru ca un Participant câștigător să fie validat, trebuie să îndeplinească toate condițiile prevăzute în prezentul Regulament.

6.4. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook și Instagram.

6.5. Castigatorii sunt obligați sa contacteze Organizatorul, în maxim 24 de ore, prin mesaj privat pe paginile pe care au câștigat premiul, respectiv pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/RomanianInternationalUniversityFair/ sau pe cea de Instagram (https://www.instagram.com/riuf.ro/

6.6. Pentru a fi validat, câștigătorul este rugat să trimită printr-un mesaj privat pe pagina oficială de Facebook (https://www.facebook.com/RomanianInternationalUniversityFair/) dacă a participat la concursul pe Facebook sau Instagram (https://www.instagram.com/riuf.ro/) dacă a participat la concursul de pe Instagram. Premiul va fi acordat pe baza unui Proces Verbal, trimis pe adresa de e-mail, care trebuie completat de către câștigător.

6.7. Organizatorul nu poate fi făcut răspunzător și nu are nicio obligație în cazurile în care datele furnizate de consumator nu corespund cu cele furnizate pe Facebook sau Instagram.

6.8. După validare, câștigătorii vor fi informați prin mesaj privat pe Facebook sau Instagram despre modalitatea de a intra în posesia premiului castigat.

6.9. Premiul va fi expediat în termen de 14 zile lucrătoare de la validare pe baza buletinul de identitate, la adresa furnizată.

6.10. Publicarea numelui câștigătorilor și a câștigurilor acordate se va realiza în conformitate cu obligațiile impuse de prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

SECȚIUNEA 7. RĂSPUNDEREA ORGANIZATORULUI

7.1. Imposibilitatea câștigătorului și/sau a persoanelor care îl reprezintă legal de a intra în posesia premiului din diverse motive, exonerează Organizatorul de orice răspundere.

7.2. Organizatorul este absolvit de orice răspundere pentru toate prejudiciile suferite de către câștigător și/sau de către persoanele care îl reprezinta legal în legatura cu premiul câștigat.

7.3. Organizatorul nu este răspunzător de erorile de conectare a platformelor Facebook sau Instagram și Virtual Fair, incluzand dar fără a se limita la probleme de ordin tehnic sau probleme tehnice independente de voința Organizatorului, pierderile, intarzierile sau orice alte probleme de participare la Campanie, cauzate de erori pe platforma Facebook sau Instagram sau de providerul de Internet sau de conexiunea la Internet a persoanei care dorește să participe în Campanie.

7.4 Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica și de a invalida (în cazul unui castig) Participantii care sunt suspecți de fraudă.

SECȚIUNEA 9. FORȚĂ MAJORĂ

9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa și a cărui apariție pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament.

9.2. Dacă o situație de forță majoră împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi impiedicata /intarziată sau anulata. Organizatorul dacă invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existentă acesteia în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la apariția cazului de forta majora.

SECȚIUNEA 10. REGULAMENTUL OFICIAL

10.1. Prin participarea la aceasta Campanie, Participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial. O copie a Regulamentului Oficial al prezentei Campanii va fi disponibilă în mod gratuit oricărui solicitant.