Ready, Steady…Start (up)!

Te frământă de mult gândul de a avea propriul business?

Ai o idee care nu te lasă noaptea să dormi și care nu-ți dă pace până nu o pui pe hârtie să privești întreaga viziune de ansamblu?

 

Dacă răspunsul e afirmativ măcar la una dintre aceste întrebări înseamnă că ești un candidat potrivit pentru sesiunea de discuții Ready, Steady…Start (up)! Andrei Botescu și Alexandru Manda de la Pegas, alături de Cosmin Alexandru de la EA – The Entrepreneurship Academy, îți vor povesti cum e să ai propriul start-up și ce presupune de fapt acest mecanism, cum funcționează, când e momentul oportun să te avanți într-un business și care sunt pașii în conturarea unuia.

 

Pe locuri, fii gata…dă start ideii tale cu Andrei Botescu, Alexandru Manda și Cosmin Alexandru

Alexandru Manda și Andrei Botescu sunt antreprenorii care au reușit să reinventeze bicicletele Pegas și să creeze o imagine inconfundabilă pe piața din România, în timp ce, Cosmin Alexandru este decanul EA – The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România, care urmărește să-i învețe pe studenți ce e un business, creând și operând afaceri reale sub îndrumarea unor specialiști din domeniu.

Cei trei vor fi prezenți pe 19 martie la conferința RIUF YouForum și îți vor povesti în cadrul sesiunii de discuții „Ready, Steady…Start(up)” bune practici și sfaturi în lansarea unui start-up.

 

Înscrie-te și tu și asigură-ți locul la conferința RIUF YouForum, de pe 18-19 martie de la Sala Palatului, București!