RIUF se apropie! Reprezentanții universităților de top vin în București, Cluj-Napoca, Iași și Constanța

Cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud-Est se apropie, iar în luna octombrie peste 100 de expozanți, reprezentanți ai universităților de top din țară și din străinătate vin în București, Cluj-Napoca, Iași și Constanța!

Marchează-ți în calendar datele! Ajungem pe:

  • 19-20 octombrie în București, la Sala Palatului
  • 22 octombrie la Cluj-Napoca, la BT Arena 
  • 24 octombrie la Iași, la Palas Congress Hall
  • 26 octombrie la Constanța, la Hotel Malibu

Ce universități vin la RIUF?

Ca de fiecare dată, și la a XXV-a ediție a evenimentului aducem în fața liceenilor, a studenților și a părinților universități incluse în topurile internaționale. Vor fi prezenți expozanți din România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Belgia, Elveția, Spania, Austria, Franța,Germania, Italia, SUA și Canada. 

Totodată, la eveniment vor fi prezenți și consilierii educaționali de la Edmundo, Edmerica și Universalio, de la care vei putea afla toate detaliile despre procesul de admitere, provocările pașilor pe care îi vei urma de la înscriere până la etapele finale ale selecției, costuri de școlarizare și de trai și alte informații care te-ar putea interesa. De asemenea, consilierii țin legătura cu tinerii plecați în anii trecuți la studii în străinătate, deci vei putea foarte ușor să ajungi să discuți cu aceștia pentru impresii „la cald”.

Printre universitățile care vin la RIUF se numără și Imperial College London (clasată pe locul 10 în topul internațional realizat de Times Higher Education), University College London (clasată pe locul 15), Anglia Ruskin University și University of Birmingham (clasate în primele 300 din lume). Iar, dacă vrei să studiezi în domeniul HORECA, Elveția, țara recunoscută pentru calitatea învățământului superior în această industrie va fi prezentă cu trei din cele mai bune școli în domeniu: Business and Hotel Management School, Swiss Hospitality Management Schools și Vatel Switzerland – Hotel&Tourism Business School.

Din Olanda vor fi prezente 20 de universități, printre care și University of Groningen, Faculty of Law (pe locul 73 worldwide), Maastricht University și University of Twente (în top 200), iar din Danemarca (unde nu există taxe de școlarizare) Dania Academy, University College of Northern Denmark și VIA University College.

Vrei să atingi visul american? La RIUF vei putea discuta direct cu Tiffin University – Bachelor of Business Administration, Statele Unite fiind recunoscute pentru calitatea învățământului în domeniul administrației și al afacerilor. La eveniment vor fi prezenți și Romanian-U.S. Fulbright Commission, care te vor ajuta cu informații despre posibilitățile de burse. Vei găsi și reprezentanții Edmerica, care te vor putea consilia cu orice ai nevoie să afli și despre alte universități din SUA.

Dacă țintești spre Canada, la RIUF poți să te întâlnești cu reprezentanții Study in Canada cu care vei putea discuta despre sutele de programe de studiu disponibile.

Vor fi prezente la eveniment și universități din România precum Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Academia Europeană pentru Asistenti Medicali, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Cluj și Universitatea Babeș-Bolyai și prima facultate de antreprenoriat unde studenții dezvoltă practic propriile afaceri timp de patru ani, EA-The Entrepreneurship Academy.

Visezi la masterat într-o universitate internațională, dar nu ai surse de finanțare?

La RIUF vei putea discuta cu reprezentanții FINS, o instituție prin care poți primi până la 18.000 de euro pentru studii de masterat (bani care acoperă taxe de școlarizare, cărți, dotări precum laptopul sau cheltuieli curente).

Nu uita de conferința RIUF YouForum! 

Nu renunțăm la bunul obicei de a te pune față în față cu profesioniști, oameni care și-au dezvoltat o carieră de succes și de la care poți afla ce contează cel mai mult în dezvoltarea ta. Stai cu ochii pe pagina noastră de Facebook deoarece curând vom anunța acolo speakerii acestei ediții! În trecut, pe scena YouForum au urcat, între alții, Andreea Esca, BRomania, Virgil Ianțu, Andrei Niculae, Dan Negru, Sanda Nicola, Mihai Mărgineanu, Radu Constantin, Petru Păun, Alex Dona. 

Abia așteptăm să ne vedem la eveniment! Între timp, înregistează-te pe platforma dedicată RIUF