Sens unic către educație

Ești convins că vrei să te înscrii la un program de licență, dar nu știi încă ce domeniu vrei să alegi? Fă puțină cercetare. Să urmezi o facultate după ce termini studiile liceale e un pas firesc care vine natural, însă trebuie să investighezi ce ți-ar plăcea cel mai mult să faci și ce ți-ar plăcea mai puțin, ce te-ai vedea făcând peste 10 ani și ce te-ar motiva să lucrezi mereu mai mult. Noroc că pe 18-19 martie te poți întâlni la RIUF cu reprezentanții oficiali ai universităților de top din România și din străinătate cu care poți povesti despre programe de studiu, burse, fonduri de finanțare și oportunități pe care le poți avea ca student român sau internațional.

 

Studiile superioare îți modelează personalitatea

Indiferent de ceea ce alegi să studiezi mai departe, un lucru e cert: studiile contribuie la dezvoltarea ta personală și profesională. Îți lărgesc orizontul de gândire, îți dezvoltă puterea de argumentare și, cel mai important, te motivează să produci schimbare în jur prin lucruri mici, iar mai apoi prin lucruri din ce în ce mai mari.

 

Sens unic către educație cu Ionuț Budișteanu, Sandra Gătejeanu Gheorghe și Corina Șuteu la conferința RIUF YouForum

 

Ionuț Budișteanu (Informatician și inventator român), Sandra Gătejeanu Gheorghe (Director de Protocol Casa Regală) și Corina Șuteu (Consultant Cultural Internațional)  îți vor povesti în cadrul panelului de discuții „Sens unic către educație” cum au reușit studiile superioare să-i formeze personal și profesional, de ce au investit în educatie și, mai ales, ce satisfacții le-a adus acest lucru mai târziu.

 

Înscrie-te și tu la conferința RIUF YouForum și află cât de importantă a fost educația în formarea celor 3 invitați. Accesează linkul chiar aici și asigură-ți locul acum!