Spotlights on! 💡 Cine te inspiră toamna aceasta la conferințele RIUF YouForum?

Fiecare din noi am vrut la un moment dat să fim în aceeași încăpere cu oamenii pe care îi admirăm. Să ne inspirăm din experiențele lor, să le adresăm întrebările care ne-au trecut prin minte de atâtea ori, să fim cu un pas mai aproape de visele noastre.

Conferința RIUF YouForum îți propune teme de dezbateri care cu siguranță te-au preocupat până acum. Toamna asta ți-am pregătit o experiență pe cinste! Astfel, la RIUF nu doar că vei interacționa cu peste o sută de universități de top, din țară și din străinătate, ci vei avea ocazia să înveți de la adevărați profesioniști. De la sesiuni dedicate alegerii programelor de studiu și dezvoltării personale către o carieră de succes, până la ateliere practice axate pe public speaking, realizarea de CV-uri remarcabile și, music ON please, ateliere de DJing, la RIUF YouForum le găsești pe toate. Better you, better youth!

🎬 YouForum București, 6-7 octombrie, Sala Palatului

În data de 6 octombrie te întâlnești la YouForum cu Dan Negru, Mihai Mărgineanu, Sanda Nicola,  Irina Păcurariu (TVR), Oana Tache (Untold&Neversea), Bogdan Badea (CEO eJobs), Ada Rosetti (Discovery Networks), Roxana Magopet (PR manager FAN Curier), Cătălina Albeanu și Sorana Stănescu (Decât o Revistă).

Pe 7 octombrie te așteaptă ateliere cu profesioniști din blogging, muzică și gaming.

🎬 YouForum Cluj, 9 octombrie, Sala Polivalentă

La Cluj te vor inspira Cristi Danileț (judecător) Tică Darie (Made in Roșia Montană), Andrei Mutu (fondator I love Cluj), Alin Vaida (Jazz in the Park), Cristian Gog (iluzionist), Alexandru Gherman (DJ Shiver), Daniela Dumulescu (psiholog și consultant pentru proiecte UNICEF), Victor Miron (Cărțile pe față) și Alexandra Crăciun. De asemenea, de la Petru Trîmbițaș și Bianca-Ioana Costin (WellCode) vei afla cum să construiești un proiect de succes.

🎬 YouForum Iași, 11 octombrie, Palas Congress Hall

În cea de-a doua ediție de la Iași vin în fața ta Alexandru Gherman (DJ SHIVER), Amelia Gheorghiță (Filit), Vasile Biber și Ovidiu Biber (Afterhills), Ciprian Păiuș (Fundația Comunitară Iași) Claudiu Florea (Wunderkid), Dora Morhan (Opera Națională Română Iași) și Marina Topcian (Grapefruit).

Stay tunned și notează-ți data pentru târgul RIUF și conferințele RIUF YouForum! Abia așteptăm să te cunoaștem!