Tips&tricks. 📝Cum trebuie să te pregătești pentru o experiență de nota 10 la RIUF

Târgul RIUF se apropie, deci ne-am gândit să facem pentru tine un must do list pentru ca experiența ta la cel mai mare târg de universități din Sud-Estul Europei să fie una completă! În primul rând, nu uita să te înscrii (găsești formularul aici).

Taxa de participare la târg este de 5 lei și o vei putea plăti la intrare. Acolo te așteaptă voluntarii din #dreamteamRIUF care te vor ghida. Cu același bilet vei putea avea acces la sesiunile de discuții și atelierele din cadrul conferinței YouForum.

Imediat ce ai ajuns la eveniment profită cât poți de cât mai mulți reprezentați ai universităților. Deși cu siguranță vii de acasă cu o listă de preferințe în minte, nu știi niciodată ce idei îți poate aduce o discuție cu omul potrivit. 🤘

Te aşteaptă programe de studiu din peste 15 domenii de activitate printre care şi arte, drept, design, business, managagement, turism hotelier, medicină, IT, Computer Science. Aşa că vino să alegi din cele 7.000 de programe de studiu (licență, masterat, doctorat) la București, alte peste 6.000 la Cluj, Iași și 4.500 la Constanța.

Între acestea se numără și cele oferite de Imperial College London, clasată pe locul opt în topul mondial Times Higher Education, dar și de alte instituţii educaţionale din Marea Britanie, Olanda, Arabia Saudită, Danemarca, Franţa, Elveția, Spania, SUA sau România. Mai multe despre programele de licență prezente la RIUF poți citi aici iar despre cele de masterat și doctorat aici.

De asemenea, universitățile de top din România te așteaptă cu ofertele privind specializările, bursele, căminele și alte oportunități precum schimburi de experiență internaționale, proiecte coordonate cu mediul privat și internshipuri. La RIUF vor veni Universitatea Politehnică, Academia de Studii Economice, Universitatea Națională de Arte, Universitatea ,,Babeș-Bolyai”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și Universitatea Petrol-Gaze Ploiești.

💡 În plus, nu uita că între reprezentanţii universităţilor vor fi și consilierii educaționali care te pot ajuta și cu informații despre universitățile care nu sunt prezente fizic la eveniment. Tot procesul de consiliere este gratuit, deci nu sta pe gânduri și pune orice întrebare îți vine în minte.

Looking for some inspiration? 🔎 La RIUF YouForum vom dezbate împreună cum să alegem programul de studiu potrivit pentru cine ești tu cu adevărat, ce rol are orice eșec în dezvoltarea carierei, cum putem evita procrastinarea și cum să aducem fun-ul în procesul de învățare. În plus, vei afla care sunt principalele to do and not to do când vine vorba de redactarea CV-ului și cum se construiește un discurs reușit (da, poți fi un as în public speaking).

Între speakerii prezenți la București se numără Dan Negru, Sanda Nicola, Mihai Mărgineanu, Irina Păcurariu, Oana Tache (UNTOLD & NEVERSEA) și Bogdan Badea (eJobs). Hai pe site să vezi agenda completă a conferinţelor RIUF YouForum.

Urmărește pagina oficială de Facebook RIUF și salvează-ți eventurile din celelalte orașe ca să fii la curent cu cele mai noi informații despre târg și conferință.

Ah, era să uităm! Adu-ți cu tine zâmbetele și pregătește-te de cea mai dinamică experiență la cel mai important eveniment educațional di Europa de Sud şi de Est! See you there! 🤗