Toate motivele pentru care pe 8-9 aprilie ne vedem în online, la Virtual RIUF!

Care este rețeta unei primăveri de succes? 🤔

Se ia o bucată eveniment, se adaugă cele mai bune oportunități de studiu din lumea întreagă, se presară cu surprize pentru participanți și se rumenește între 8-9 aprilie! 🎉 Rezultatul – o platformă online de ultimă generație, care se servește din confortul propriului birou, camere – sau, în fine, de oriunde vrei tu!  💻😎

RIUF vine pentru tine primăvara aceasta în online, unde vei avea centralizate 7000+ de programe de licență, master și doctorat, discuții live cu reprezentanții universităților și sesiuni de dezvoltare personală la YouForum ! Cum, tu nu ai dat join deja? 👀 Hai să te înscrii pe 👉www.virtual.riuf.ro

Dacă încă mai ai nevoie de motive pentru care să vii la Virtual RIUF între 8-9 aprilie, hai să citești mai multe despre cum aceasta este cea mai cool oportunitate pentru tine!

Probabil ai aflat deja, dar în contextul evenimentelor recente, ediția RIUF din primăvara aceasta se va ține doar în online! Hei, asta nu-i motiv de întristare! Ba din contră! În online va fi loc de și mai multe oportunități & moduri smart de a găsi exact ce ți se potrivește! Cauți un program de licență sau masterat și te-ar fi ajutat discuțiile cu reprezentanții universităților prezente la RIUF? Nimic mai simplu! Acum poți să afli totul despre universitățile și programele care te interesează, să pui întrebări reprezentanților instituțiilor, să găsești informații despre burse și admitere, totul la un click distanță! Acum, nu mai contează distanța sau prezența ta fizică, poți naviga printre oportunități în ritmul tău, chiar de acasă! 

7000+ programe de licență, master, doctorat sau dezvoltare personală te așteaptă să le descoperi la Virtual RIUF! Click, click și wow!- deja vei găsi o groază de opțiuni care se potrivesc EXACT pe cerințele tale (trust us, vom avea cele mai smart filtre și sisteme tech pentru a-ți aduce rezultatele pe care le cauți 👏😉).

Credeai că acesta este singurul avantaj la platforma noastră online? Stai să auzi atunci ce urmează! Pe 8-9 aprilie, la Virtual RIUF vei avea posibilitatea să:

🎓 Interacționezi cu reprezentanții universităților internaționale prin video call-uri sau chat-uri online; 

🌟 Primești pe loc materiale sau resurse cu informații despre domeniile de studiu pe care vrei să le urmezi sau despre admitere; 

💻 Participi la webinarii în care sunt prezentate programe de licență și masterat din peste 10 țări!

În plus, special pentru tine, conținutul platformei va fi disponibil pentru încă o lună, pentru a putea profita la maxim de această oportunitate!

Mai mult, în cele două zile de eveniment online, consilieri educaționali și vocaționali vor oferi consultanță gratuită celor care încă nu sunt deciși ce program de studiu să aleagă. Așa că rezervă-ți locul din timp!

Oriunde ești, vei fi conectat la cele mai bune resurse pentru tine, gratuit!

Virtual RIUF îți oferă ocazia să afli mai multe despre studiul în străinătate și să ai acces la aceleași informații pe care le-ar fi primit fizic în cadrul evenimentelor RIUF. Ca să îți faci o idee despre câte oportunități te așteaptă, îți spunem doar așa:

🎓 Peste 100 de universități și instituții educaționale

🌍 Peste 10 țări reprezentate

📚 Peste 7.000 de programe de licență și masterat

👣 Peste 20 de domenii de studiu

💬 Peste 20 de speakeri invitați pentru a-ți vorbi despre programe de studiu, dezvoltare personală și profesională

…toate te așteaptă la Virtual RIUF!

Participarea la eveniment este gratuită și este condiționată de completarea formularului online pe www.virtual.riuf.ro. Hai să dai join în online la cele mai cool oportunități pentru tine!