Top internațional: cele mai cool 7 orașe pentru un student. Întâlnește-te cu reprezentanții universităților la RIUF!

Există o serie de topuri de prestigiu care evaluează universitățile din punctul de vedere al calității procesului educațional, între care amintim topul Times Higher Education, și în paralel există și topuri care măsoară și părerile studenților despre destinațiile de studiu, ca imaginea să fie completă.

TopUniversities realizează anual un astfel de clasament al destinațiilor de studiu, topul fiind unul mondial, cu capitole pe fiecare continent. Pentru că Europa rămâne cea mai populară destinație de studiu pentru tinerii români, am decis să-ți detaliem care sunt cele șapte cele mai căutate orașe de studiu, potrivit topului amintit mai sus și ce universități mai vin la RIUF din acele țări:

  • Londra și Edinburgh. Capitala Marii Britanii rămâne pe primul loc în acest top, țara fiind una cu cele mai importante universități din Europa și cele mai bine cotate orașe. La RIUF te vei putea întâlni cu peste 40 de universități din Marea Britanie, între care și Imperial College London, clasată pe locul 10 mondial în Times Higher Education.
  • Munchen și Berlin, destinațiile de pe locul doi și trei. Germania este o destinație de studiu tot mai căutată de către tineri, mai ales datorită oportunităților de pe piața muncii și a nivelului salarial din țară. Pe lângă universități, la RIUF Germania vine și cu un fond de burse DAAD. 
  • Paris. Franța oferă programe de studiu foarte bine structurate pe management și business, dar și pe știință, alături de alte oportunități de studiu. La eveniment vei putea discuta direct cu SKEMA Business School, INSA Toulouse și ESSCA School of Management și poți afla informații despre alte școli, inclusiv din Paris, de la consultații educaționali.
  • Zurich. Cum ar fi să studiezi în Elveția? Cele mai bune școli în domeniul hotelier, alături de cele mai mari campusuri și bine dotate laboratoare în domeniu se regăsesc acolo. Hai la RIUF să afli toate beneficiile discutând cu reprezentanții Swiss Hospitality Management Schools, Vatel Switzerland – Hotel & Tourism Business School și Business and Hotel Management School.
  • Viena. RIUF este evenimentul care aduce cel mai mare număr de universităţi din Austria prezente la un eveniment educaţional din România. Pregătește-ți întrebările și hai să discuți inclusiv cu Webster Vienna Private University! 

Pe lângă destinațiile amintite mai sus, la RIUF vei putea să faci cunoștință și cu reprezentanții universităților din Olanda, Danemarca, Arabia Saudită, Belgia și România, dar și cu consultanții Edmerica, pentru studii în Statele Unite ale Americii și alți consilieri educaționali care te pot ajuta cu informații despre cum să treci cu brio de procesul de admitere!

Pentru a participa la eveniment completează formularul disponibil AICI! Îți reamintim că în cadrul RIUF va avea loc și conferința RIUF YouForum, unde profesioniști din mass-media, marketing, actorie și alte domenii vor discuta cu tine despre dezvoltarea carierei! Rezervă-ți locul la YouForum AICI!