Transformă-ți talentul într-un job de succes

Te pasionează ceva atât de mult încât nu mai poți să dormi noaptea? Te gândești iar și iar ce să faci ca să îți îmbunătățești tehnica? Tactica? Strategia? Află că nu ești singurul care face asta! Sunt mii de oameni ca tine, care se îndoiesc, se răzvrătesc și fac orice pentru a-și transforma visul în realitate. Află de la Matei Dima (BRomania), Helen (artist și compozitor) și Barna Nemethi (Periodic) ce au făcut pentru ca visul lor să devină realitatea din fiecare zi, cum au trecut peste piedici și cum fac astăzi ceea ce își doresc dintotdeauna. Cei 3 invitați îți vor povesti în cadrul celei de-a doua ediții RIUF YouForum cum și-au transformat visul în realitate, iar talentul într-un job de succes.

 

Te întrebi ce vei face cu această pasiune mai târziu?

Ei bine, nimeni nu zice că e simplu sau că e ușor, însă motivația ta trebuie să fie peste toate aceste piedici. E nevoie să faci mai mult decât să frecventezi niște cursuri la o facultate de profil. E nevoie să depui un efort considerabil pentru a deveni o versiune mai bună a ta. Cu cât ești dispus să muncești mai mult, cu atât vei fi mai aproape de materializarea visului tău și de transformarea talentului într-un job de succes.

Vino să stai de vorbă cu Matei Dima, Helen și Barna Nemethi în cadrul panelului „Transformă-ți talentul într-un job de succes” și descoperă cum poți și tu să ajungi mai aproape de visul tău.

Înscrie-te la RIUF YouForum și rezervă-ți locul la conferință!