Visezi la facultate? Hai să vezi ce programe de licență te așteaptă la RIUF

La RIUF vin peste 100 de universități din 15 țări, între care și Marea Britanie, Olanda, Elveția, Danemarca, Spania, SUA sau România. Sunt universități de top, recunoscute în clasamentele internaționale pentru calitatea programelor de studiu, parteneriatele cu marile companii, integrarea studenților internaționali și condițiile din campusuri.

Deși unele universități vor ajunge doar în Capitală sau doar în anumite orașe, la fiecare târg vor fi prezenți consilierii educaționali care îți vor da detalii gratuit despre școlile care te interesează!

Între acestea se numără și Imperial College London, clasată pe locul opt în topul mondial Times Higher Education. La nivel licență programele de studiu acoperă aproape orice domeniu: IT, design, electronică, științe, chimie, matematică, finanțe, dar și medicină și aeronautică. Poți alege admiterea în programele de studiu de mai sus, optând și pentru un an de studiu în industrie (unde practic vei aplica tot ceea ce înveți) sau pentru un an de studiu la o altă universitate parteneră (unde vei putea să cunoști noi abordări ale domeniului preferat de tine). La București reprezentații școlii te vor aștepta cu toate detaliile!

La University of Birmingham găsești programe dedicate istoriei, lingvisticii, artelor, științelor sociale, dar și ingineriei (inclusiv ingineria nucleară) și noilor tehnologii precum inteligența artificială. La Birmingham studenții sunt mereu implicați în activități de networking și voluntariat, deci va fi foarte ușor să legi relații cu oameni din diverse domenii. În plus, campusurile sunt dezvoltate pentru nevoile studenților. Cele mai noi proiecte au fost o nouă bibliotecă și un centru sportiv cu o piscină de lungime olimpică. Dacă ești din capitală sau din Cluj, vei putea interacționa direct cu reprezentanții.

University of Essex împarte domeniile de studiu între cei pasionați de științele exacte, cei care preferă științele umaniste și cei care sunt axați pe vocațional. Astfel, există programe de licență de robotică, contabilitate și finanțe, IT, chimie, biologie, inginerie și business, programe de creative writting, drept, istoria artei, lingvistică, studii europene, dar și de actorie, jurnalism și management hotelier. Tot aici găsești programe de licență în criminalistă, biologie marină și drepturile omului. Reprezentații Essex vor fi prezenți atât în București, cât și în Cluj, Iași și Constanța în acestă toamnă!

Înscrie-te aici și participă la cel mai mare târg educațional din Sud-Estul Europei! Alte peste șapte mii de programe de studiu te așteaptă! Învață mai departe!