Visezi la o carieră în IT? Alege universitatea potrivită la RIUF!

Industria de IT este una dintre cele mai căutate în prezent, iar piața muncii este într-o continuă dezvoltare, așadar există multe opțiuni pentru o carieră de succes în acest domeniu. Universitățile s-au adaptat nevoilor existente și au dezvoltat programe de IT în acord cu noile provocări tehnologice și în parteneriat cu multe companii pentru ca studenții să fie pe deplin pregătiți în momentul absolvirii.

La a XXV-a ediție RIUF, în octombrie, vei găsi peste 100 de universități internaționale (peste 10 țări) și din România cu multe programe axate pe IT. De exemplu, la University of East Anglia există mai multe programe de studiu, între care Computing Science, Computer Systems Engineering sau Computer Graphics, Imaging and Multimedia. În plus, universitatea oferă și posibilitatea de studiu plus un an direct în industrie.

University of Bristol, clasată pe locul nouă în topul universităților din Marea Britanie și a doua cea mai căutate de către angajatori, oferă programe de licență în IT cu durată de trei sau patru ani. Între programe se numără și Computer Science with Innovation, dar și un program care include un an de studiu la o universitate parteneră. 

La Coventry University, tot în Marea Britanie, găsești programe de Computing și Computer Science, dar și Computer Hardware and Software Engineering unde studenții construiesc practic roboți. La Coventry poți opta și pentru un program nișat de Information Technology for Business, domeniul afacerilor fiind în strânsă legătură cu tehnologia. 

În Danemarca, la University College of Northern Denmark poți alege din programe de IT clasice precum Computer Science, Software Development și Web Development, dar și de Multimedia Design sau Digital Concept Development

Și în Olanda există programe de IT. La Radboud University, în cadrul programului de Computer Science, studiile durează trei ani. Potrivit topului Elsevier Best Programmes 2018, programul de IT al Radboud University este cel mai bun din țară, având și o componentă de Cyber Security research.

Hai la RIUF să discuți direct cu universitățile de mai sus, dar și cu alte școli de top din peste 10 țări! Nu uita să completezi formularul de înscriere (îl găsești aici). See you there! 🙂