Ce planuri ai pentru luna martie? Avem deja o super oportunitate pentru tine!

Ce-ai zice dacă ai avea ocazia să fii parte din cea mai cool echipă de tineri care caută modalități prin care să crească (profesional și personal)?

Arată-ne că ești motivat să te alături celui mai mare eveniment educațional dedicat tinerilor, din Europa de Sud-Est și noi ne vom asigura că ai parte de cea mai mișto experiență de voluntariat. Vino în RIUF #dreamteam! Aplică acum! 😉

Anul asta RIUF – The Romanian International University Fair împlinește 15 ani (da, 15!!) așa că vom sărbători cu 4 ediții noi cu peste 250 de voluntari și  multe surprize în București (14-15 martie), Timișoara (17 martie), Iași (19 martie) și Brașov (21 martie).

În fiecare an, peste 1200 de tineri vor sa facă parte din echipa de voluntari implicată în organizarea celor 8 evenimente. Iar dacă te întrebi ce face RIUF un loc atât de cool, răspunsul e simplu: cei din #dreamteam au parte de o experiență de învățare accelerată și dobândesc skill-urile profesionale mult mai ușor. 

Unde mai punem faptul că cele mai mișto prietenii sunt cele de la RIUF. Nu ne crezi? Vezi aici ce spun cei care au trăit experiența #RIUF.

And now, back to you :). Dacă încă nu ești hotărât să aplici, îți mai spunem că în cele 5 săptămâni de voluntariat…

  • … Ai posibilitatea să cunoști și să discuți cu reprezentanți de la +110 universități din +10 țari. Pe lângă faptul că vei discuta despre programele de studiu care te interesează, vei putea afla și ultimele noutăți educaționale direct de la specialiști internaționali.
  • Poți cunoaște speakerii de la YouForum – ca voluntar, poți construi o relație mai apropiată cu aceștia. Unde mai punem că ai acces la sesiunile de discuții și la workshop-urile practice din cadrul conferinței. (nu știi ce e YouForum? Hai pe Facebook să vezi speakerii și temele ediției trecute)
  • Vei fi în backstage-ul celui mai important eveniment pentru tineri din Europa de Sud și de Est
  • Iti dezvolți skill-urile profesionale și personale – de la public speaking, event management, coordonare echipe, PR și marketing, la sales și logistică de eveniment
  • … Cunoști alți tineri cu pasiuni similare cu ale tale!

Te-am convins? Vezi mai jos etapele procesului de recrutare și hai, aplică acum!

  1. Completează formularul de AICI, până pe 6 februarie orele 23:00
  2. În funcție de aplicația ta, vei afla dacă ai trecut de prima etapă de selecție pe 11 februarie – așa că fii sigur că pui toate informațiile în aplicația ta 🙂 
  3. Apoi, ne vom cunoaște face to face, în cea de-a doua etapă de selecție. Am pregătit pentru tine o întâlnire cu toți cei care au trecut de prima etapă. Vei afla care vor fi responsabilitățile tale în cazul în care treci de etapa a doua de selecție și ce înseamnă de fapt cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și Est
  4. Dacă ai trecut și de etapa a doua începem munca cu un teambuilding bine meritat
  5. Apoi, gata! Incepem treaba!

Comeee onn #dreamteam let’s make history together!